3. marts 1967 spillede Manchester United mod Arsenal på Highbury.
De to hold stillede op på følgende måde.

Arsenal: Jim Furrnell, Bob McNab, Peter Storey, Frank McLintock, Terry Niel, Peter Simpson, Colin Addison, John Radford, George Graham, John Sammels, George Armstrong. David Court ind i stedet for Frank McLintock.

Manchester United: Alex Stepney, Tony Dunne, Bob Noble, Pat Crerand, Bill Foulkes, Nobby Stiles, George Best, Denis Law, David Sadler, Bobby Charlton, John Aston. Jimmy Ryan blev ikke benyttet.

Kampen endte 1-1. John Sammels scorede for Arsenel i det 42 minut på straffespark der blev begået af Denis Law. John Aston udlignede for Manchester United i det 54 minut.
Det var 63.363 tilskuer på Highbury, som dengang var det største i tre år på Arsenals hjemmebane.

Kampen var historisk fordi den blev vist direkte på storskærm på Old Trafford. Her var der 28.423 tilskuer tilstede. Det var første gang en kamp i England blev vist på denne måde. Det skete dog ikke uden problemer da en af de syv skærme brød ned midtvejs i kampen.
De syv skærme målte 40 feet i bredden og var 30 feet høje.

Manchester United vandt for syvende gang mesterskabet i 1967. Liverpool havde også syv mesterskaber dengang.