William Fagerstrand

William Fagerstrands billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
William Fagerstrand

Seneste indlæg fra William Fagerstrand

Seneste indlæg fra denne bruger

Solskjær: Martial kommer op på 20 scoringer

Den franske angriber scorede sit 14. mål i sæsonen i Europa League-kampen mod Club Brügge og er derfor ikke langt fra de 20 mål. 

Read more

Matic: Vi har arbejdet på vores hjørnespark

Det er ikke nogen hemmelighed, at United har været ekstremt uskarpe på dødbolde i en længere periode. Der har i særdeleshed været plads til forbedring på hjørnespark, og det har man nu forsøgt at gøre noget ved. 

Read more

Raiola i kovending: Vil "række ud" til Solskjær

Kort tid inden Chelsea-kampen i går kastede Raiola sig til tasterne som reaktion på Solskjærs udtalelser om, at Pogba var Uniteds spiller og ikke Raiolas.

Read more

Neville håber Fernandes' kreativitet kan nedbryde de defensive hold

I gårsdagens 2-0-sejr over Chelsea gav den nyindkøbte portugiser allerede en forsmag på, hvad fremtiden kommer til at indeholde med ham i klubben.

Read more

Sky: Sancho forlader Dortmund til sommer - United er interesseret

Det er ikke første gang, at United er blevet sat i forbindelse med det engelske stortalent. Men nu meddeler journalisten Jesco von Eichmann fra Sky Germany, at Sancho skal videre fra Dortmund til sommer. 

Read more

Woodward anser sommerens transfervindue som vigtig for Uniteds genopbygning

Ed Woodward, der ofte står for skud, når kritikken om dårlig rekruttering og visionsløs strategi ramler ned over United, har været ude og adressere Manchester United fans forum om klubbens plan for at komme tilbage på sporet. 

Read more

Solskjær: Ighalo med i truppen mod Chelsea

Ighalo er ikke rejst sammen med de andre spillere på træningslejr til Spanien, fordi klubben frygter, at den nyindkøbte kan blive afvist indgang til England på grund af coronavirussens udbrud i Kina.  

Read more

Sider