William Fagerstrand

William Fagerstrands billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
William Fagerstrand

Seneste indlæg fra William Fagerstrand

Seneste indlæg fra denne bruger

Karakterer: Den spanske troldmand var eminent

David De Gea – 6

De Gea star en god kamp med et par flotte redninger undervejs. Men spanieren er som limet fast til målstregen på Newcastles scoring, hvor man godt kunne ønske sig en bedre reaktion.  

Read more

United henter tre point i en solid og velfortjent sejr mod Newcastle

Det var en våd klud, der blev kastet i hovedet på Solskjær og hans tropper i begyndelsen af kampen. Allerede efter to minutters spil scorede Newcastle til 1-0 på, hvad der må betegnes som et meget heldigt mål.

Read more

Solskjær: Jeg påtager mig ansvaret

Med 6-1-nederlaget til Spurs taber United for første gang i historien sine første to hjemmebanekampe i en Premier League-sæson. Og det skyldes blandt andet individuelle fejl, ifølge United-træneren. 

Read more

Mata: Vi spillede rigtig godt

Mata var en katalysator for Uniteds offensive spil med sin assist til 1-0 og scoring til 2-0. Det er den spanske troldmand naturligvis meget tilfreds med, men også holdet som helhed gjorde en god figur. 

Read more

Optakt: Formstærke Brighton skal nedlægges

Begge hold slog deres respektive Championship-modstandere i midtugens Carabao Cup-kampe. Det samme kan til Uniteds ærgrelse ikke overføres til de to klubbers skæbne i deres seneste Premier League-kamp.

Read more

Sky: United holder øje med Douglas Costa

Jadon Sancho er fortsat Uniteds foretrukne valg til angrebet. Men skulle en handel med Dortmund gå i vasken, der i øvrigt tidligere har meldt ud, at Sancho bliver i den tyske klub næste sæson, er Costa vurderet som et stærkt alternativ. 

Read more

Solskjær ønsker større bredde i truppen næste sæson

United blev slået ud i hele tre semifinaler i den netop afsluttet sæson. Både i Liga Cuppen, FA Cup og Europa League lykkedes det ikke at avancere sig til en finale. 

Read more

Sider