William Fagerstrand

William Fagerstrands billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
William Fagerstrand

Seneste indlæg fra William Fagerstrand

Seneste indlæg fra denne bruger

Blomqvist hylder Solskjær

Ifølge Jesper Blomqvist fortjener Solskjær stor ros for sine modige og uselviske beslutninger. 

Read more

Ung forsvarsspiller Max Taylor forlænger kontrakt med United

Den 20-årige Max Taylor har været i United, siden han var 14 år gammel, men har endnu ikke fundet vejen til spilletid på seniorholdet. 

Read more

Matic savner fodbolden og kammeratskabet

Spillerne har efterhånden været adskilt fra hinaden i lang tid, og det har fået Matic til at savne fodbolden og de mange venskaber, han har fået gennem sporten. Men der er specielt én spiller, som Matic savner at træne sammen med. 

Read more

Sir Alex' imponerende arbejdsmoral må beherskes af hustruen derhjemme

Tidligere holdleder i United, Albert Morgan, kan glædeligt afsløre, at Sir Alex Ferguson har det godt derhjemme under den altdominerende corona-lockdown. Morgan, der var en del af Sir Alex' stab fra 1993-2013, er tætte venner med skotten og taler

Read more

De Gea håber på mange år endnu i United

Siden den svingende første sæson i United, har De Gea etableret sig som én af de absolut bedste spillere på holdet post-Ferguson.

Read more

Rafael: Jeg elsker Ole

Rafael, der har spillet for United, mens Solskjær var reservetræner under Sir Alex Ferguson, har store roser til overs for Solskjær. 

Read more

Fernandes: Jeg vil vinde alt

I et spørgsmål fra en fan i en United Q&A bliver portugiseren spurgt, hvor sulten han er efter at tilføje endnu et Premier League- og Champions League-trofæ til Uniteds pokalsamling. Og den sult er der vidst ikke tvivl om. 

Read more

Sider