Tobias Farholt Jørgensen

Tobias Farholt Jørgensens billede
Fulde navn: 
Tobias Farholt Jørgensen

Seneste indlæg fra Tobias Farholt ...

Seneste indlæg fra denne bruger

Solskjær: Fodbolden er forsvundet

Manchester United fik vendt torsdagens kamp og hevet en sejr med hjem fra London. Det blev dog en dramatisk affære, da en VAR-episode fik annulleret Edinson Cavanis mål i første halvleg.

Read more

Optakt: Jagten på et trofæ fortsætter i det spanske

Efter FA Cup-exitet fik de røde djævle vendt skuden og sikret sig en sejr mod Brighton. Nu skal jagten på endnu et trofæ fortsættes, når Manchester United drager mod det sydlige Spanien til Granada.

Read more

Shaw: Solskjær har skubbet mig til et nyt niveau

Luke Shaw er næppe et navn, der er blevet udeladt af United-fans munde, når der snakkes om bedste United-spillere den her sæson.

Read more

Karakterbogen: Defensiven og Fred bedst i målløs kamp

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Read more

Nulløsning på Stamford Bridge

Der var lagt op til en topbrag, da Ole Gunnar Solskjær, endnu en gang, skulle op mod Thomas Tuchel. Denne gang var det dog mod Tuchels Chelsea-mandskab.

Read more

Solskjær glæder sig over bedre anden halvleg

Det har været et par skuffende uger for Man Utd i Premier Leauge-regi, da først et sent mål for Calvert-Lewin kostede to point, og det derefter kun blev til uafgjort mod bundholdet West Bromwich.

Read more

Fernandes: Det vigtigste for mig er trofæerne

Endnu engang kan man pege på Bruno Fernandes, som en af de helt afgørende faktorer på Manchester United-holdet. To mål blev det til for portugiseren, der har været de røde djævles vigtigste mand, siden han kom til klubben i januar 2020.

Read more

Sider