Simon Holst Jensen

Simon Holst Jensens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Simon Holst Jensen

Seneste indlæg fra Simon Holst Jensen

Seneste indlæg fra denne bruger

Norsk avis: Solskjær snupper Haaland

19-årige Erling Braut Haaland har præsteret på et usædvanlig højt niveau indtil videre i denne sæson, som er hans første i Red Bull Salzburg. Det har givet interesse fra flere af Europas storklubber.

Read more

ESPN: Pogba kan få comeback mod City

Paul Pogba var senest i kamp for Manchester United mod Arsenal den 30. september, men nu kan han snart være tilbage.

Read more

McTominay melder afbud til landskampe

Scott McTominay har meldt fra til det skotske landshold til de kommende EM-kvalifikationskampe på grund af den ankelskade, han udgik af Uniteds seneste kamp med. Det skriver manutd.com.

Read more

Brighton-manager storroser Daniel James

Før Daniel James bragede op og ned ad kanten for Manchester United, gjorde han det samme for Swansea i Championship. Her var hans manager i den sidste sæson Graham Potter, som nu er manager hos søndagens modstander fra Brighton. 

Read more

Optakt: Nu skal United videre fra Gruppe L

Manchester United kan på trods af svingende præstationer og en 2-0-målscore over tre kampe spille sig videre til Europa Leagues knockout-kampe med en sejr torsdag aften.

Read more

Smalling tæt på permanent Roma-skifte

Chris Smalling, der i denne sæson har været udlejet til AS Roma, kan nu være på vej til at gøre sit skifte til den italienske hovedstad permanent.

Read more

Solskjær bekræfter: De Gea og Pogba bliver ikke klar til Liverpool-opgør

David de Gea måtte udgå i Spaniens kamp mod Sverige tirsdag aften med en muskelskade, og nu ser det ud til, at han også misser Uniteds storkamp på søndag mod Liverpool på Old Trafford. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

Read more

Sider