Selver Elezovic

Selver Elezovics billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Selver Elezovic

Seneste indlæg fra Selver Elezovic

Seneste indlæg fra denne bruger

Podcast: Brighton-optakt og konfrontering af Woodward

Hvad nu, Woodward? Det er spørgsmålet, der fylder vores tanker efter nederlaget i sæsonpræmieren. Et spørgsmål, som ugens to gæster skal forsøge at svare på i udsendelsen, hvor vi også klæder jer på til lørdagens udekamp mod Brighton.

Read more

United-emne Grealish forlænger med Villa

Engelske Jack Grealish har netop sat sin underskrift på en ny aftale med Aston Villa. Det sker efter flere måneders spekulationer om et skifte til Manchester United.

Read more

Greenwood og Williams med nye trøjenumre

Mason Greenwood brød i den forgangne sæson igennem på førsteholdet, hvor den 18-årige englænder scorede hele 17 mål. En bedrift, som den unge angriber nu belønnes for.

Read more

OT.dk kårer Martial som årets spiller

OldTrafford.dk-brugerne har talt. Anthony Martial er årets spiller i Manchester United. 

Read more

United tæt på Van de Beek

Manchester United er blevet enige med Donny van de Beek om en kontrakt gældende frem til sommeren 2025. Det skriver den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano på Twitter.

Read more

Rooney kritiserer FA for håndteringen af Maguire-sagen

Den tidligere Manchester United- og engelske landsholdsstjerne Wayne Rooney langer ud efter det engelske fodboldforbund, FA, for deres håndtering af Harry Maguires situation.

Read more

United udlejer endnu en målmand

Fredag aften blev det bekræftet, at Manchester United sender unge Matej Kovar på udlån til League One-klubben Swindon Town for den kommende sæson. 

Read more

Sider