Rune Djurhuus

Rune Djurhuuss billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Rune Djurhuus

Seneste indlæg fra Rune Djurhuus

Seneste indlæg fra denne bruger

Optakt: Ole kan få sjette udebanesejr på stribe

Det er svært at få armene ned som Manchester United-fan i disse dage. Ikke nok med, at holdet vinder kampe hver uge, så er stemningen også vendt 180 grader – både internt i klubben og eksternt blandt fansene.

Read more

Puel: Ikke et fair resultat

- Det er skørt. I starten af kampen tror vi ikke nok på vores kvalitet. Men herefter spiller vi med intention, og det betyder, at vi kan gøre ondt på hold som United.

Read more

Solskjær glad for tre 'fortjente' point

Ole Gunnar Solskjær stod i dag overfor endnu en svær opgave, da Leicester City ventede på King Power Stadium. Pointmæssigt blev opgaven klaret til perfektion, da man fik en vigtig 1-0-sejr med hjem.

Read more

Se højdepunkterne: Dejlige Rashford bag snæver udesejr

"Ole's at the wheel, tell me how good does it feel. We've got Alexis, Paul Pogba and Fred, Marcus Rashford is manc born and bred!"

Read more

Startopstillingen på King Power Stadium

Efter sit første pointtab til Burnley tidligere på ugen, har Ole Gunnar Solskjær fundet tilbage til det, der virkede i hans første kampe som manager. 

Read more

Dyche: Hvor kommer de fem minutter fra?

Efter en flot kamp på Old Trafford måtte Sean Dyche alligevel se sejren glippe til allersidst, da Victor Lindelöf gjorde det til 2-2 mod hans fysisk stærke Burnley-hold.

Read more

Solskjær: For langsomme - men dejlig reaktion

Ole Gunnar Solskjær har indtil videre ikke haft megen modgang som Manchester United-træner. Det kom dog her til aften, da ubekymrede Burnley var tæt på at snuppe sejren på Old Trafford. 

Read more

Sider