Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

13. dec: Da United mestrede kontrafodboldens ABC

Manchester United anno 2008 var noget af det bedste, jeg som fan nogensinde så dem spille. Måske dét bedste. Og netop det faktum gør sig yderst gældende i målet, der gemmer sig bag den 13.

Read more

Optakt: United skal sikre sig EL-førstepladsen mod Alkmaar

Manchester United er, på trods af seneste Europa League-nederlag i Astana, allerede videre til 16-delsfinalerne i Europa League, men alligevel er alt ikke afgjort.

Read more

Jesse Lingard føler sig som sig selv igen

Jesse Lingard har været igennem et turbulent 2019 med meget få opture og et styrtende formdyk, men nu fortæller hovedpersonen selv, at han føler sig i topform igen.

Read more

7. december: Carricks fuldtræffer i Roma-afklapsningen

Hvis jeg siger Michael Carrick, hvad siger du så? Du siger formentlig hårdt arbejde, eminent spilforståelse og fantastiske afleveringer. Men drømmemål? Det er, hvis du spørger mig, ikke ligefrem noget, man associerer med Michael Carrick.

Read more

Blog: Rashford er i sit livs form - men hvorfor snakker vi ikke mere om det?

Jamie Vardy. Tammy Abraham. Pierre-Emerick Aubameyang. Tre navne. Hvad har de, udover at være Premier League-angribere, til fælles?

Read more

The Athletic: United er fuldt tilfredse med Solskjær

Ole Gunnar Solskjær har skaffet et langt værre pointsnit end både David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinhos tid i klubben, men alligevel er United tilfredse med at have nordmanden ved roret, fortæller The Athletic-journalisten Daniel Taylor.

Read more

1. december: Rafaels raketskud mod QPR

I dag er det blevet 1. december. Det er juletid. I julen mindes mange om de gode tider, der var engang, og drømmer om, at de kommer igen. I samme forbindelse vil vi også mindes tiden, der var, da det 24.

Read more

Sider