Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Utilfreds Solskjær kritiserer spillernes koncentration

Manchester United mødte Club Brügge i 32. delsfinalerne i Europa League, hvor de belgiske værter holdt United til et 1-1-resultat, hvilket United-chefen Solskjær ikke er tilfreds med.

Read more

Mata roser boldstærke Club Brügge

Ole Gunnar Solskjær havde lavet seks ændringer til kampen mod Club Brügge i forhold til mandagens sejr mod Chelsea, og en af dem, der var nye i startopstillingen var Juan Mata, og han roste dagens modstander.

Read more

Raiola bekræfter: Pogba vil væk - men prisen kan forhindre et skifte

Ifølge The Guardian og journalisten Fabrizio Romano vil Paul Pogba gerne væk fra Manchester United, men prisskiltet skulle være højt - nemlig €100 millioner, cirka det samme, som United gav for franskmanden i sin tid.

Read more

ESPN: PSG og Chelsea jagter Henderson

Dean Henderson bliver bedre og bedre for hver kamp, han spiller i Sheffield United, og det ligner, at Ole Gunnar Solskjær har et stort dilemma, når det kommer til at vælge målmand næste sæson.

Read more

Pochettino er klar til nyt Premier League-eventyr

Ole Gunnar Solskjær har, på trods af at have været ved roret i over et års tid, ikke fået Manchester United på ret kurs, hvilket har fået medierne til at spekulere i andre emner til managerpladsen i klubben.

Read more

Fred langer ud efter mentaliteten i United

 

Freds opblomstring har været et af de få lyspunkter i denne sæson, som har været fuldt med dårlige præstationer, uinspireret spillestil og kritik af klubben. Og nu fortæller Fred om, hvad han mener, der er problemerne i grupperne.

Read more

Sky: United har fået tilbudt Willian José

Ole Gunnar Solskjær hentydede efter kampen mod Manchester City, at han kunne bruge en ny angriber i truppen, og i dag melder Sky Sports, at Manchester United har fået tilbudt Real Sociedads angriber Willian José på en lejeaftale.

Read more

Sider