Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Medier: Pogba tættere på kontraktforlængelse

Manchester United har fået en fin start på Premier League-sæsonen, og det samme har Paul Pogba, der ligger mutters alene i toppen af rækkens assistliste med syv af slagsen.

Read more

Startopstilling: Ronaldo med fra start i debut

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka - Maguire - Varane - Shaw

Matic - Pogba

Greenwood - Fernandes - Sancho

Read more

Ronaldo overtager trøje nummer 7

Meget mystik har været om Manchester Uniteds legendariske trøje nummer 7 de seneste par måneder. Først var det et spørgsmål om, hvorvidt Jadon Sancho skulle have den. Den fik han ikke.

Read more

Forskellige reaktioner om 1-0-målet

Sekunder før kampens eneste mål, erobrede Paul Pogba bolden i en duel med Ruben Neves, bolden røg ud til Raphäel Varane, som sendte bolden ud til Mason Greenwood, som sendte bolden i kassen. Men var der frispark?

Read more

De Gea: Rekorder er fine, men vi vil have titler

Manchester Uniteds nummer 1, David de Gea, havde en hovedrolle i dagens opgør, hvor en vital dobbeltredning sørgede for, at Manchester United nu er gået igennem flere udebanekampe uden nederlag end noget andet hold i Premier Leagues historie.

Read more

U23: Manchester-derby tabt i målrig affære

Der var dømt Manchester Derby i Premier League 2, da Manchester City kom besøg for at de respektive U23-hold skulle krydse klingre.

Read more

Brandon Williams udlejes til Norwich

Norwich City og Manchester United bekræfter begge, at man har indgået en aftale om, at den 20-årige venstreback Brandon Williams udlejes til Norwich sæsonen ud.

Read more

Sider