Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Medier: Dortmund overvejer stort United-bud på Sancho

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Borussia Dortmund har lavet en gentleman-aftale med Jadon Sancho om, at hvis det rigtige bud kom på ham, så ville de være villige til at lade englænderen gå.

Read more

Pogba om spillestilen i United: Jeg vil spille mere offensivt

Paul Pogba har netop spillet en brandkamp i Frankrigs åbningskamp ved EM, som resulterede i "Star of the Match"-prisen, hvilket specielt på sociale medier tydeligt har fået United-fans til at ønske, at han gjorde det samme for dem.

Read more

Dean Henderson forlader EM-lejren

Først Mason Greenwood. Så Donny van de Beek. Og nu Dean Henderson. Alle tre United-spillere har det til fælles, at de alle, grundet en skade må trække sig ud af sine respektive EM-trupper.

Read more

Sancho-opdatering: Første bud er afvist

Det ligner, at vi igen kan få en vaskeægte Jadon Sancho-saga kørende i dette transfervindue, præcist, som det var tilfældet sidste år.

Read more

Van de Beek ude af EM grundet skade

Manchester Uniteds hollandske midtbanespiller, Donny van de Beek, har pådraget sig en skade og er dermed nødsaget til at trække sig tilbage fra den hollandske EM-lejr, bekræfter det hollandske landshold på Twitter.

Read more

Medier: Heaton på vej til United

Aston Villas 35-årige målmand, Tom Heaton, har accepteret et tilbud fra Manchester United, ifølge flere medier. Heatons kontrakt i Birmingham-klubben udløber til sommer, hvorfor Manchester United vil kunne få ham gratis.

Read more

Elanga om debut og scoring: Fatter det stadig ikke

Anthony Elanga har spillet to kampe for Manchester United indenfor den seneste uge, da han i tirsdags fik debut hjemme mod Leicester, mens han i dag igen startede inde mod Wolves og endda kunne fejre det med en scoring.

Read more

Sider