Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Medier: United og Barca i dialog om Dembélé

Flere pålidelige medier og journalister fortæller, at Manchester United og FC Barcelona i øjeblikket er i dialog om at sende Ousmane Dembélé til Manchester United på en lejeaftale som en plan B for Jadon Sancho.

Read more

Solskjær roser holdet for solid præstation

Manchester United avancerede til Carabao Cuppens kvartfinalerunde, da man onsdag aften slog Brighton and Hove Albion for anden gang på fem dage. Ole Gunnar Solskjær var glad for præstationen, og specielt for 2-0-målscoreren, Juan Mata.

Read more

Startopstilling: Maguire ikke med mod Brighton

Manchester United skal møde Brighton for anden gang i træk, hvor det denne gang er i Carabao Cuppen. De startende 11, der skal slå Brighton ud, lyder som følger:

Read more

Di Marzio: United leder efter ny angriber

Manchester United er på jagt efter en angriber på en lejeaftale, hvor Edinson Cavani og Luka Jovic er de mest fremhævede navne. Det skriver Gianluca di Marzio fra Sky Sports.

Read more

Telegraph: United overvejer Sarr som Sancho-alternativ

Watfords kantspiller Ismaila Sarr bliver i øjeblikket overvejet af Manchester United som et alternativ til Jadon Sancho, hvis forhandlingerne med Dortmund går i hårdknude inden transferdeadline den 5. oktober. Det skriver The Telegraph.

Read more

Sky: AC Milan vil leje Dalot

Ifølge Sky Italia er AC Milan interesserede i at hente Manchester Uniteds italienske højreback, Diogo Dalot, som ikke ser ud til at have den store fremtid i Solskjærs planer.

Read more

Solskjær: Vi fortjente kun et point

Bruno Fernandes sikrede Manchester United en 3-2-sejr over Brighton på et straffespark i det 99. minut, men manager Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at præstationen fortjente mere end det ene point.

Read more

Sider