Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

OT.dk talentspejder: Youri Tielemans

Når Ander Herrera officielt har forladt klubben og Paul Pogba ligner en, der langt hellere vil spille i Real Madrid eller Juventus, er det tydeligt for enhver United-fan at se, at klubben har brug for en eller flere midtbanespillere i dette transf

Read more

Officielt: Daniel James skifter til United

tiI flere uger har der været flere heftige rygter om, at walisiske Daniel James skifter til Manchester United. I går forlod han walisiske landsholdslejr for at komme til et lægetjek i Manchester United.

Read more

Nani kræver vilje fra United-spillerne

Manchester United har været vidne til endnu en skuffende sæson, og i skrivende stund sidder Ole Gunnar Solskjær formentlig og undrer sig over, hvordan han får storklubben tilbage til tops.

Read more

Van Gaal råder De Ligt til at skifte til City eller Barca

Matthijs de Ligt har været rygtet heftigt til Manchester United i det seneste stykke tid, og forventes snart at tage en beslutning om, hvor han ender.

Read more

OT.dk transferoverblik: Real jagter Pogba og belgisk back er rygtet til United

"Silly Season" har været i fuld gang et par uger, og rygterne om Manchester United vil ingen ende tage. Du kan herunder få en opdatering på, hvilke rygter der omhandler Manchester United, og hvilke rygter, der virker mest sandsynlige.

Read more

Medie: United fører Bruno Fernandes-jagten

Bruno Fernandes ser ud til at blive en eftertragtet herre i sommerens transfervindue efter en yderst imponerende sæson i Sporting Lissabon, og nu fortæller A Bola i den trykte udgave af deres avis, at Manchester United skulle være favoritter til a

Read more

OT.dk talentspejder: Matthijs de Ligt

Hvis du har fulgt med i Champions League og europæisk fodbold i denne sæson, har du formentlig hørt om Ajax' blot 19-årige anfører, Matthijs de Ligt.

Read more

Sider