Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Blogbillede: 
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Lingard i truppen - ingen Matic og Martial

I Ole Gunnar Solskjærs trup er der blevet plads til Jesse Lingard, der eftersigende skulle være klar nok til at være en del af truppen efter at han udgik med en forstrækning mod PSG for en halvanden uge siden.

Read more

Solskjær inviterer Ferguson til Liverpool-team talk

Ole Gunnar Solskjær er fristet til at overlade teamtalken frem mod Liverpool-kampen til trænerlegenden Sir Alex Ferguson.

Read more

Rashford: Liverpool-kampen er den største

I morgen eftermiddag tager Manchester United imod Liverpool. En kamp, hvis status taler for sig selv.

Read more

Blog: Fem ting, vi lærte af Chelsea-kampen

For en uge siden blev Manchester United blæst ud af Paris Saint Germains kontramaskine anført af superstjernen Kylian Mbappé og den tidligere United-spiller Angel di Maria.

Read more

Shaw om Chelsea-kampen: Vores største test

I aften møder Manchester United Chelsea på Stamford Bridge i endnu en svær FA Cup-udekamp. Sidst, United var i aktion i turneringen, foregik det også i London, hvor Arsenal blev ekspederet ud af turneringen.

Read more

Nedved kunne have skiftet til United

Da Juventus i 2006 blev fundet skyldige i Calciopoli-skandalen og derfor tvangsnedrykket, fik stjernen Pavel Nedved muligheden for at bytte en Serie B-tilværelse ud med topfodbold på Old Trafford.

Read more

Times: United klar med rekordkontrakt til De Gea

Manchester United skulle eftersigende være klar med en kontraktforlængelse til David de Gea, som gør ham til den dyreste spiller i Premier League.

Read more

Sider