Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Neville kræver mere fra stjernespillerne

Gary Neville var i forbindelse med den horrible Everton-kamp ude med riven efter United-spillere, han sammenlignede med ukr

Read more

Pep: Jeg støtter Solskjær

 

Ole Gunnar Solskjær har haft en svær start som permanent manager, som er blevet til fire nederlag ud af de seneste fem kampe. Nu får nordmanden dog støtte fra en af de bedste managers i ligaen, nemlig Pep Guardiola.

Read more

Telegraph: Phelan i spil som teknisk direktør

Mike Phelan har, siden Solskjærs ansættelse, fungeret som Solskjærs assistenttræner, præcis, som han var det under en stor periode under Ferguson. Men noget tyder på, at en anderledes opgave kan vente Phelan.

Read more

Optakt: Et nyt, catalansk bjerg skal bestiges

Vi skriver 1999. Stedet er Camp Nou, Barcelona. Manchester United har lige udlignet til 1-1 i overtiden i Champions League-finalen mod Bayern München, og det ligner, at United har sikret sig en billet til kampens overtid.

Read more

Pellegrini: Hvis der havde været VAR med, havde vi vundet

I aftenens 2-1-kamp på Old Trafford var der flere tvivlsomme kendelser, som afgjorde kampen. Eksempelvis fik United tildelt et tvivlsomt straffespark og West Ham fik underkendt et mål, hvor offsiden var hårfin.

Read more

Pogba: Ikke en god præstation

Manchester United vandt i aften 2-1 hjemme mod West Ham - en sejr, som gav et stort boost i kampen om top fire-placeringer i Premier League. På trods af dette er Paul Pogba ikke tilfreds med præstationen.

Read more

L’Equipe: Herrera kan være på vej til Arsenal

Ander Herreras kontrakt udløber til sommer, og flere og flere medier spekulerer på, hvilken klub, der får glæden af Uniteds spanier. Mange har rygtet Herrera til PSG, der angiveligt skulle have tilbudt en treårig aftale til Herrera. 

Read more

Sider