Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Romano: United i kontakt med Sanchos lejr - men Dortmund vil ikke sælge billigt

Jadon Sancho til Manchester United har kørt på siden sommer som den heftige transferflirt, som ikke vil forsvinde, og nu lægger altid pålidelige Fabrizio Romano mere brænde på bålet. Sancho og Manchester United skulle være i officiel kontakt.

Read more

Times: Solskjær fyrede målmandstræner grundet disciplinære problemer

Målmandstræneren Emilio Alvarez var en af de mest succesfulde i Manchester Uniteds trænerstab, hvor han kunne skrive på sit cv, at han havde fået David de Gea til at opblomstre, udviklet Sergio Romero til en af verdens bedste reservemålmænd og lag

Read more

Målinger afslører: Greenwood har sæsonens højeste spurthastighed

I Ole Gunnar Solskjærs strategi med lynhurtig og direkte kontrafodbold er det vigtigt at have hurtige spillere, og nu har Manchester United lækket de officielle tal, der viser de hurtigste spillere på holdet.

Read more

Blog: Paul Pogba kan gøre United til titelkandidater

Paul Pogba-diskussionen har været en, der har splittet United-fans i over godt et års tid. Nogen elsker ham, nogen foragter ham. Nogen ønsker ham i klubben, nogen ønsker ham derhen, hvor peberet gror.

Read more

Medier: Inter er utilfredse med Sánchez - sender ham retur til United

Alexis Sánchez troede måske, at han blev frelset fra sit Manchester-mareridt i sommers, da Inter tog en chance på chileneren med den høje løn tilbage i sommers, men det har ikke været en succes - tværtimod.

Read more

Premier League suspenderes indtil 30. april

På dagens møde mellem FA og Premier League-klubberne blev det besluttet, at Premier League suspenderes til tidligst den 30. april.

Read more

Mata roser Fred og Fernandes i "svær kamp"

Manchester United spillede endnu en overbevisende kamp i den flotte stime, de har gang i, hvor Juan Mata var stolt af at kunne score det tredje mål ud af de fem, der blev scoret i dag, men den store nyhed var selvfølgelig, at kampen blev spillet u

Read more

Sider