Rasmus Lykke Therkelsen

Rasmus Lykke Therkelsens billede
Blogbillede: 
Fulde navn: 
Rasmus Lykke Therkelsen

Seneste indlæg fra Rasmus Lykke Th...

Seneste indlæg fra denne bruger

Fem ting, vi lærte af Fulham-kampen

Da Manchester United  i lørdags hjemme tog imod Fulham, der ligger nummer sjok i Premier League, frygtede mange fans, inklusiv mig selv, det værste. Ville det blive endnu en hjemmebanefadæse?

Read more

Jorge Mendes afviser Mourinho-exit

José Mourinho har været igennem en turbulent 2018/19-sæson. Den ringeste sæsonstart i flere årtier, og en negativ målscore efter 15 spillerunder. Men Mourinho er glad for at være i klubben, og kærligheden er gensidig.

Read more

Rashford: Vi skal kæmpe hårdere

I et interview med det officielle kampprogramsmedie i Manchester United, taler Uniteds nummer ti, Marcus Rashford, om vejen til succes. Han udtaler, at hårdt arbejde giver resultater.

Read more

Optakt: Manchester United - Arsenal

I morgen aften tager Manchester United mod Arsenal hjemme på Old Trafford. I de fleste tidligere sæsoner har Manchester United formentlig været favoritter i sådan et hjemmeopgør, men sådan er det næppe længere.

Read more

Fem ting, vi lærte af Southampton-kampen

Hver uge ser OldTrafford.dk tilbage på runden, der gik. I seneste spillerunde tog Manchester United til det sydlige England for at besøge Southampton. Kampen bød på endnu en skuffende præstation, hvor holdet formåede at være bagud 0-2 allerede efter 20 minutter, men dog fik vendt resultatet til 2-2. Skribent Rasmus Lykke Therkelsen giver dig fem ting, vi lærte af Southampton-kampen.

Read more

Mark Hughes tilfreds med kampen

Inden dagens kamp var Southampton i dårlig tilstand. Med otte points lå klubben i nedrykningszonen, og tingene var kritiske. Mark Hughes er derfor ikke helt tilfreds med at smide en 2-0-føring over styr i aftenens kamp.

Read more

Herrera: Arsenal-kampen er en finale

Ander Herrera var i aftenens kamp mod Southampton tilbage i startopstillingen. På trods af at han leverede en fin indsats og et mål, var det ikke nok til at sikre sejren.

Read more

Sider