Peter Miles

Peter Miless billede
om: 

Skribent på OldTrafford.dk siden 2013 og har fulgt Manchester United tæt siden 2002.

Fulde navn: 
Peter Miles

Seneste indlæg fra Peter Miles

Latest

Mourinho: Spillerne var ukoncentrerede

Torsdag tog Manchester United et stort skridt mod næste runde i Europa League, da de vandt hjemmekampen mod St Etienne med 3-0. Manager Jose Mourinho var dog godt og grundigt utilfreds med holdets indstilling i første halvleg.

Read more

Vejret kan komme i vejen for Griezmann-køb

Manchester United har efterhånden gjort det til en vane at hente et stort navn til klubben i sommertransfervinduet. Skal man tro de mange rygter, kan den kommende sommers store indkøb blive Atletico Madrids Antoine Griezmann.

Read more

United skuffede mod Hull

Efter flere pointtab blandt de øvrige tophold kunne Manchester United hale ind på top fire, hvis de slog Hull City hjemme på Old Trafford.

Read more

United møder Blackburn i FA Cuppen

Med en 4-0-sejr over Wigan hjemme på Old Trafford spillede Manchester United sig videre til 5. runde i FA Cup. Mandag aften blev der trukket lod til den næste runde.

Read more

Mourinho: Young forlader måske United

Tidligere på måneden skrev Sky Sports, at kinesiske Shandong Luneng og tre unavngivne Premier League-klubber var ude efter Manchester United-midtbanespilleren Ashley Young.

Read more

Mourinho: Meget bedre i anden halvleg

Søndag spillede Manchester United sig videre i FA Cup, da de slog Championship-mandskabet Wigan med 4-0. Manager Jose Mourinho var ikke tilfreds med første halvleg, men var glad for, at det blev bedre efter pausen.

Read more

Stolt Rooney: En stor ære

Lørdag eftermiddag tabte Manchester United to point i Premier League efter 1-1 ude mod Stoke.

Read more

Sider