Peter Miles

Peter Miless billede
om: 

Skribent på OldTrafford.dk siden 2013 og har fulgt Manchester United tæt siden 2002.

Fulde navn: 
Peter Miles

Seneste indlæg fra Peter Miles

Latest

United i EL-finalen efter sent drama

Torsdag aften skulle Manchester United forsøge at gøre arbejdet færdigt mod Celta Vigo og spille sig i Europa League-finalen. Marcus Rashfords mål i Spanien havde givet United en 1-0-føring til returen på Old Trafford.

Read more

Wenger: Vi var tålmodige

Søndag sluttede Manchester Uniteds lange stime uden nederlag i Premier League, da de tabte med 2-0 til Arsenal. Arsene Wenger var efter kampen tilfreds med, hvordan hans hold håndterede kampen.

Read more

United forsvarede sig til point mod City

Torsdag aften var det blevet tid til sæsonens sidste Manchester-derby, og der var meget på spil før udekampen mod Manchester City. Med en sejr kunne United spille sig ind i top fire med fem runder igen.

Read more

Pogba misser Manchester-derbyet

Søndag hentede Manchester United en stensikker 2-0-sejr over Burnley i Premier League. Sent i kampen forsvandt lidt af glæden ved sejren dog, da Paul Pogba måtte udgå med, hvad der lignede en baglårsskade.

Read more

United møder Celta Vigo i EL-semifinalen

Torsdag spillede Manchester United sig videre i Europa League med en samlet 3-2-sejr over Anderlecht efter en nervepirrende forlænget spilletid på Old Trafford. Fredag skulle Uniteds semifinalemodstander findes.

Read more

Mourinho håber at have Rooney klar torsdag

Wayne Rooney har ikke spillet for Manchester United siden den 1. april, hvor han kom ind fra bænken i 0-0-kampen mod West Bromwich. Han er dog ved at være sin ankelskade kvit og er i spil til en plads på bænken mod Anderlecht.

Read more

Stærke United slog Chelsea

Med sejre til både Manchester City og Liverpool var Manchester United presset til at vinde for at holde sig inde i kampen om en top fire-plads. Der ventede dog ikke United nogen let opgave, da førerholdet Chelsea kom på besøg.

Read more

Sider