Peter Miles

Peter Miless billede
Rigtigt navn: 
om: 

Skribent på OldTrafford.dk siden 2013 og har fulgt Manchester United tæt siden 2002.

Fulde navn: 
Peter Miles

Seneste indlæg fra Peter Miles

Seneste indlæg fra denne bruger

Rashford misser landskampe med skade

Marcus Rashford har været i fin form på det seneste og stod til at skulle spille for det engelske landshold mod Tjekkiet og Montenegro i denne landskampspause, men det kommer han ikke til på grund af en skade.

Read more

United møder Barcelona i Champions League

Fredag skulle der trækkes lod til kvartfinalerne i Champions League, og efter den samlede sejr over Paris SG var Manchester United blandt de otte hold, der skulle parres.

Read more

De mulige modstandere i Champions League

I sidste uge leverede Manchester United et forrygende comeback mod Paris SG og spillede sig højst overraskende i kvartfinalerne af Champions League. Der bliver trukket lod til kvartfinalerne på fredag klokken 12.

Read more

Solskjær: Skadeskrise kan hænge sammen med spillestil

Onsdag stiller Manchester United med et noget decimeret hold mod Crystal Palace. United har omkring ti spillere ude med skader efter Liverpool-kampen, der kastede tre-fire nye skader af sig.

Read more

Lukaku: Ligeglad hvor jeg spiller

Siden Ole Gunnar Solskjær har overtaget trænersædet i Manchester United har Marcus Rashford været foretrukket i angrebet fremfor Romelu Lukaku.

Read more

Solskjær er opmærksom på Palaces omstillinger

Efter 0-0-kampen mod Liverpool skal Manchester United igen i aktion i Premier League onsdag aften, når Crystal Palace tager imod United i London. Det er en formstærk modstander, som United kommer til at stå overfor, da Palace ikke har tabt i seks

Read more

Solskjær hylder spillerne: Fantastisk præstation

Med 2-0 ude mod Chelsea i FA Cuppen rejste Manchester United sig efter nederlaget til Paris SG og spillede sig i kvartfinalen af FA Cup. Manager Ole Gunnar Solskjær var selvfølgelig meget tilfreds med sine spillere.

Read more

Sider