Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

Lindelöf starter mod Brighton

På gårsdagens pressemøde lød det, som om Solskjær havde tænkt sig at sætte Lindelöf på bænken og erstatte ham med med Eric Bailly. Det er dog ikke tilfældet, og svenskeren starter ved siden af Maguire i forsvaret.

Read more

OT.dk anbefaler: Mitten kritiserer atter rekrutteringen

Som vi kunne skrive går, så er journalisten Andy Mitten i en podcast ude med riven efter Uniteds transferageren. Det er en kritik, han uddyber i en klumme for GQ Magazine.

Read more

Guardian journalist giver dårlige odds på Sancho-transfer

Der er 20 procents chance for, at Jadon Sancho er Manchester United-spiller efter den 5. oktober, hvor transfervinduet lukker, skriver Jamie Jackson, der er Manchester-korrespondent for The Guardian.

Read more

Solskjær og Fletcher er ikke i tvivl: Greenwood skal være 9'er

Fra sin position på højrekanten Mason Greenwood kom ind og lavede en assist og scorede et mål mod Luton Town tirsdag aften. I fremtiden ser Ole Gunnar Solskjær dog, at Greenwood skal spille på 9'eren.

Read more

Neville advarer: Uden forstærkning kan United ryge ud af top-fire

Manchester United fik en katastrofal start på sæsonen med weekendens nederlag på hjemmebane mod Crystal Palace, og hvis ikke holdet når at forstærke sig indenfor de næste 14 dage, så risikerer holdet helt at ryge ud af top fire.

Read more

U: Man Utd - Luton FC 22/09/2021 - 21:15

Read more

Sider