Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

SkySports: De Gea og Pogba misser Liverpool-kamp

Hvad der i forvejen ser ud til at blive en umådelig svær opgave for Manchester United hjemme mod uhyre formstærke Liverpool på hjemmebane, ser nu ud til at blive svære.

Read more

Alexis-operation gik som planlagt

Alexis Sanchéz' første tid i Inter er ikke kommet meget bedre i gang, end den sluttede i United. Chileneren har fået begrænset spilletid, og nu er han så ude resten af året med en ankelskade.

Read more

Gravøls-stemning præger denne onsdag aften

Godt 15 minutters kørsel nord for Manchester ligger Rochdale, som er en by i området Greater Manchester. I distriktet bor der godt 211.00 mennesker, mens der i Rochdale by bor cirka 110.00 mennesker.

Read more

Omsætningen stiger trods dårlige resultater

Det smitter ikke synderligt af på Manchester Uniteds regnskab, at klubben leverede en af de ringeste sæsoner i flere årtier i fjor. Det viser regnskabet for første halvår 2019, som Ed Woodwaard præsenterede tirsdag.

Read more

Daily Mail: Safe standing på vej til Old Trafford

Manchester United har nedsat en arbejdsgruppe, der skal se på, hvordan safe standing kan blive implenteret på stadion. Det skriver Mike Keegan ekslusivt i Daily Mail, og Simon Stone fra BBC bakker på Twitter historien op.

Read more

Solskjær roser effektive West Ham

For andet år i træk tabte Manchester United ude mod West Ham, og Ole Gunanr Solskjær er frustret over, at hans hold ikke formåede at score på deres chancer, som West Ham gjorde det.

Read more

Ingen Greenwood mod West Ham

United starter ud således. Meget overraskende er Greenwood ikke med i truppen.

De Gea
Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Young
McTominay - Matic
Andreas - Mata - James
Rashford

Read more

Sider