Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

Solskjær: De er bedre end os

For syvende gang af de seneste ni mulige kampe i alle turneringer tabte Manchester United onsdag aften. Denne gang mod ligaens nummer et Manchester City, der bare er et bedre hold, erkender Ole Gunnar Solskjær.

Read more

Keane: Pogba er et problem

Det er en svær tid at være Manchester United-fan i, og en af dem, der har vist sig at gå rigtig meget op i klubben er den tidligere anfører Roy Keane. 

Read more

Solskjær: Verden kigger på - Vi skal vise en reaktion

Manchester United-spillerne er sårede, og Ole Gunnar Solskjær tror på, at det kan være med til at opildne spillerne til en modreaktion mod Manchester City onsdag aften.

Read more

Spillerkarakterer: United-spillerne skuffer fælt

På OldTrafford.dk giver vi spillerne karakterer efter hver kamp. I dag er muligvis en af de sværere at bedømme, fordi nærmest ingen spillere dukkede på på Goodison. Ikke desto mindre skal forsøget gøres.

Read more

Pinlige United ydmyget på Merseyside

Der var ingen gejst, ingen gnist og ingen vilje hos United-spillerne ude mod Everton, og det endte med en ganske fortjent lussing på 4-0. Champions League fodbold i sæsonen 2019-2020 er nu meget, meget langt væk.

Read more

Times: De Gea frustreret over kontraktsituation

The Sunday Times skriver, at David De Gea bliver stadigt mere frustreret over, at Manchester United endnu ikke har givet ham den lønforhøjelse, som han ønsker i en ny kontrakt.

Read more

Telegraph-journalist: United åbne for salg af Lukaku

Manchester United er villige til at lytte til tilbud på Romelu Lukaku, hvis nogen skulle komme i løbet af sommerens transfervindue. Det skriver James Ducker, der er 'Northern Football Correspondent' hos The Telegraph.

Read more

Sider