Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Latest

Optakt: Manchester United - Ajax Amsterdam

Lige siden United spillede sig i finalen for godt to uger siden, har United-fans verden over set frem til kampen med stor glæde.

Read more

Officiel melding fra Manchester United

Det officielle statement fra Manchester United lyder således: 

Read more

- Mourinho har gjort det godt

Med indkøb der på papiret så fornuftige ud og tre sejre i de tre første Premier League-kampe, var der store forhåbninger til, at United i denne sæson igen kunne være med i mesterskabskampen efter en række drøje sæsoner.

Read more

Matas blog: Vi skal passe på mod Ajax

Manchester United spillede i går den sidste kamp i denne sæsons Premier League, da man på hjemmebane slog Crystal Palace. Sejren betød ikke meget i den samlede stilling i ligaen, hvor United endte på en skuffende sjetteplads.

Read more

Mourinho: United kan kæmpe med om titlen

Før sidste runde i Premier League er United 24 point bag de kommende mestre, Chelsea. Før sæsonen havde mange regnet med, at United kunne konkurrere om titlen, men det har ikke været tilfældet.

Read more

Ajax-træner frygter ikke United

Der bliver med stor spænding set frem til næste uges opgør i Europa League-finalen, der spilles i Stockholm. For Ajax er det deres førstef finale siden 1996, og derfor er det en kæmpe kamp for klubben.

Read more

United møder City i Houston

Forud for næste sæson bruger Manchester United sommeren i USA på at blive klar. I USA skal 'de røde djævle' møde Real Madrid, FC Barcelona, LA Galaxy, Real Salt Lake og Manchester City.

Read more

Sider