Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

The Athletic: United har tændt Kane-radaren

Før Manchester United vil tage de indledende skridt i en eventuel forhandling om at hente Tottenhams Harry Kane, så skal stjerneangriberen selv gøre det klart for alle, at han ønsker at forlade London-klubben. Det skriver The Athletic.

Read more

Officielt: Premier League suspenderes på grund af COVID-19

Premier League og rækkerne under samt Womens Super League bliver suspenderet indtil den 3. april, bekræfter Premier League og EFL, der er organisationen, der er organisationen bag rækkerne under Premier League.

Read more

UEFA suspenderer kommende kampe

UEFA har valgt at følge flere europæiske landes linje, og nu aflyser de den kommende uges kampe i Champions League og Europa League som følge af COVID-19, der spreder sig på hele kontinentet og resten af verden.

Read more

Premier League holder krisemøde fredag

For mindre end to timer siden meldte Premier League ud, at den kommende Premier League-runde vil blive afviklet som sædvanlig til trods for fodboldaflysninger i resten af Europa.

Read more

UEFA indkalder medlemslande til møde om COVID-19

Den europæiske fodboldunion UEFA har onsdag eftermiddag annonceret, at de vil indkalde relevante parter til en diskussion om, hvordan de skal håndtere udbruddet af coronavirussen. 

Read more

Carrick og Mckenna instruerer Wan-Bissaka i offensive aktioner

Aaron Wan-Bissaka løb midtvejs i første halvleg mod Zinchenko i i Citys forsvar og kom fri af ham. Både tilskuere på stadion og bag TV-skærmene måtte lige knibe sig selv i armen, men den var god nok.

Read more

Officielt: Kampen mod LASK spilles bag lukkede døre

Som følge af den verserende coronavirus spilles første kamp mod LASK Linz bag lukkede døre i den østrigske by Linz. Det skriver SkySports.

Read more

Sider