Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra [name]

Seneste indlæg fra denne bruger

EM-karakterbogen: Runde 2

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip – det gælder også under EM:

Read more

OldTrafford.dk Podcast går på sommerferie

Det er efterhånden en måned siden, at United sluttede sæsonen af på kedelig manér i Gdansk efter straffesparkskonkurrencen i Europa Leauge-finalen mod Villareal, og dermed markerede afslutningen på sæsonen 2020-2021.

Read more

United tilføjer ungdomstræner fra FA til akademiet

United får en ny 'Head of player developement and training' på akademiet, og det er Justin Cochrane, der bliver den nye mand i spidsen for spillerudvikling.

Read more

Historisk: Joel Glazer i dialog med United-fans

Joel lovede på på Fans Forum blandt andet, at der vil blive invensteret i et skrantende Old Trafford samt træningsanlægget Carrington, som ifølge flere også trænger til opgraderinger.

Read more

Athletic: United i Sancho-forhandlinger med Dortmund

Manchester United har åbnet forhandlingerne omkring en Sancho-transfer med det klare formål at opnå enighed med Borussia Dortmund, skriver Laurie Whitwell fra The Athletic.

Read more

Telles tror på en bedre anden sæson i United

United hentede Alex Telles sidste sommer, og hvor venstrebacken har haft sine problemer med at få spillemimutter i benene, så er brasilianeren glad for sin første sæson i Manchester.

Det fortæller han manutd.com.

Read more

MEN: United overvejer Trippier som Wan-Bissaka-alternativ

Kieran Trippiers kontrakt med de spanske mestre Atletico Madrid udløber næste år, og det er en situation, Manchester United vil prøve at udnytte i denne sommers transfervindue, hvor højrebacken står på listen over nye signings, skriver Manchester

Read more

Sider