Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra [name]

Seneste indlæg fra denne bruger

Skadesopdatering forud for Palace-kamp: Dalot er ikke kampklar

Forud for morgendagens kamp mod Crystal Palace giver Ole Gunnar Solskjær på sit ugentlige pressemøde en opdatering på, hvilke spillere der er klar til kamp. Diogo Dalot, der endnu ikke har optrådt denne sæson, bliver ikke klar.

Read more

Dokumentarserie viser: James blev så godt som Leeds-spiller i januar

I weekenden fik Daniel James en sand drømmedebut, da han scorede i 4-0 sejren mod Chelsea. Men faktisk kunne waliseren allerede i januar være skiftet fra Swansea men bare ikke til Manchester United.

Read more

OT.dk-anbefaler: Neville diskuterer Uniteds fremtid med fan

"United kommer til at vinde ting igen - det garanterer jeg." I et lidt oprevet interview med en United-fan i et SkySports-program gav Gary Neville sit syn på tingenes tilstand i klubben.

Read more

Spillerkarakterer: En smule ridser i lakken trods flot sejr

Med start fra sidste sæson, begyndte vi at give spillerne karakterer efter hver kamp.

Read more

Storsejr i Premier League-premieren

Ole Gunnar Solskjær og Frank Lampard på trænerbænkene. Der var noget for nostaligikerne og så blev United-fansene forkælet med fire mål og en storsejr i årets første Premier League-kamp.

Read more

Solskjær om transferstrategien: Vi vil ikke lave panikkøb

Manchester United fik som bekendt hentet tre spillere i sommerens transfervindue. Et scenarie, der ikke gør alle United-fans tilfedse, men ifølge Ole Gunnar Solskjær, så hentede klubben de spillere, der passede ind nu og her.

Read more

Blog: Agerer United som ’Verdens Største Fodboldklub’?

Ed Woodward hev som forventet ikke nogle store kaniner op af hatten i løbet Deadline Day, og hvad der skulle være en håbefuld start på ’genopbygningen af Manchester United’, er endt i en mindre skuffelse.

Read more

Sider