Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

Neville langer ud efter United-ledelsen og Woodward

Til trods for astronomiske beløb brugt på nye spillere og lønninger, der er blevet skyhøje de seneste syv år, er United stadig lysår fra at konkurrere om Premier League-titlen for ikke at snakke om Champions League.

Read more

BBC: Fernandes-handel er gået i hårdknude

Sporting Lissabon kræver 80 millioner Euro for Bruno Fernandes, og det er en pris, som Manchester United ikke ønsker at betale, skriver Simon Stone, der dog også skriver, at begge klubber fortsat er interesserede i en handel.

Read more

Solskjær forud for Liverpool: Vi kan slå dem

Det er efterhånden 18 år siden, Ole Gunnar Solskjær sidst var involveret i en kamp på Anfield mod Liverpool.

Read more

Solskjær på pressemøde: Maguire er den nye kaptajn

Manchester United står uden anfører, da det kun er et spørgsmål om formaliteter, der adskiller Ashley Young fra at blive ny Inter-spiller, som vi skrev i sidste uge.

Read more

United dropper vintertur til Qatar

I starten af februar har Manchester United 14 dages kamppause, og det var planlagt, at holdet skulle have været i Mellemøsten og Qatar for at lade batterierne op i solen, men turen er aflyst på grund af de nuværende spændinger i området.

Read more

LEGO spiller på de store øjeblikke i Old Trafford-video

LEGO har offentliggjort deres miniature-udgave af Old Trafford, og det er med 20Legend-banner, Sir Alex Ferguson Stand og hvad du ellers kan kende fra Manchester Uniteds hjemmebane.

Read more

Guardian og Athletic: United klar til at byde på Fernandes

Manchester United er klar til at gøre interessen i Bruno Fernandes seriøs og afgive et bud på 60 millioner pund, skriver The Guardian.

Read more

Sider