Peter Hasle Laursen

Peter Hasle Laursens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra Peter Hasle Laursen

Seneste indlæg fra denne bruger

West Ham udelukker salg af Rice

Manchester United og City har begge brugt starten af sommerens transfervindue på at forhøre sig på Declan Rice, men West Ham har afvist at ville sælge den unge englænder.

Det skriver SkySports onsdag eftermiddag.

Read more

Kun officiel bekræftelse mangler: Mata forlænger med United

Der har længe været usikkerhed om Juan Matas fodboldfremtid. Klubber som FC Barcelona og Valencia har været inde i billedet, men nu skulle det dog være ganske vist, at spanieren fortsætter sin karriere i United. 

Read more

Martinez: Lukaku er klar til skifte

Manchester United og Romelu Lukaku har snakket sammen og er blevet enige om, at Lukaku kan forlade klubben denne sommer ifølge Belgiens landstræner, Roberto Martinez.

Det forklarer han i det belgiske medie Het Laatste Nieuws.

Read more

Så er James-kontrakten underskrevet!

Fredag bekræftede Manchester United, at klubben har sikret sig Daniel James. I dag har waliseren så endelig sat sin underskrift på en kontrakt, der løber i fem år med option på yderligere et - Woodward-finten.

Read more

Ferdinand om direktørjob i United: Det er et 'turn-on'

Rio Ferdinand tænder på muligheden for at blive en del af genrejsningen i Manchester United, fortæller han i et interview med SkySports.

Read more

Lukaku bekræfter næsten sit eget farvel

Romelu Lukaku nettede tirsdag aften to gange for Belgien, og efterfølgende stillede han op til interview, hvor han talte enddog meget positivt om Antonio Conte, som han kalder verdens bedste træner, og han udtalte, han han selv har truffet en besl

Read more

Sider