Niels O. Thinesen

Niels O. Thinesens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra denne bruger

Lingard savner spilletid i VM-jagten

Ole Gunnar Solskjær råder efterhånden over en bred trup, hvor særligt kvaliteten på bænken har fået sig et nøk opad de seneste par år.

Read more

Richards: Solskjær skal vise taktisk snilde

Drøftelserne er mange og diskusionerne kan blive højlydte, når snakken falder på Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager.

Read more

De Gea: Ronaldo indtog gør indtryk

David De Gea kan vel efterhånden godt kaldes en af Manchester Uniteds legender, og i sommerens løb fik den spanske sprællemand i målet selskab af en af de allerstørste til at have båret United-trøjen. 

Read more

Podcast: Ronaldo-retur, Bøvl i Bern og dobbelt op på Hammers

De to kampe går vi lidt i dybden med i denne uge podcast, hvor vi også kigger frem mod de to dobbeltopgør mod West Ham, hvor det første venter i ligaen på søndag på udebane i London, inden The Hammers besøger Old Trafford i næste uge til et møde i

Read more

Shearer storroser El Matador

I weekenden udfoldede et efterhånden velkendt scenarie sig i Premier League.

Read more

Podcast: EL-finale, Glazer-protest og Villa-kamp

Endnu en hektisk fodbolduge er ved at være over og hvilken en det da har været for Manchester United, som søndag var skueplads for en kæmpe demonstration mod klubbens amerikanske ejere, som udviklede sig mere voldsomt, end de fleste nok havde regn

Read more

Podcast: Super League-kollaps, Woodward-exit og War of Roses-optakt

Efter et par af de mest hektiske dage i mange år var der rigeligt at snakke om i ugens podcastudsendelse, som derfor også blev en anelse lang!

Read more

Sider