Niels O. Thinesen

Niels O. Thinesens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra denne bruger

Bekræftet: Ingen tilskuere på Old Trafford

Mandag aften kunne den engelske premierminister, Boris Johnson, fortæller, at man fra den 2.

Read more

Podcast: Maniodepressiv offensiv og ringe quizmaster

Hvordan kan det være, at Manchester Uniteds spillere det ene øjeblik kan splitte et modstanderforsvar til atomer med førstegangsafleveringer, hælafleveringer og hurtige kombinationer, der efterlader enhver betragter rundtosset, for det næste øjebl

Read more

Fans tilbage på stadion fra december

Kan du huske brølet fra Old Trafford, når der blev scoret? Eller når "12 Days of Cantona" gjaldede fra de tusindvis af struber på tribunerne?

Read more

Solskjær-opbakning til Martial

 

Lige siden debut for godt fem år siden, har der hele tiden været enorme forventninger til Anthony Martial, men efter en fin første sæson havde franskmanden lidt svært ved at følge op på succesen.

Read more

Matic: Vi mangler dræberinstinkt

Det var med hiv og sving, at Manchester United igår fik sikret sig sæsonens første hjemmesejr i Premier League-sæsonen, da West Bromwich Albion med møje og besvær blev besejret 1-0 på Old Trafford. 

Read more

Van de Beek: Tålmodig trods manglende spilletid

Siden Manchester United åbnede pengepungen og hentede Donny van de Beek til klubben, har der været store forventninger til spilkreatøren. 

Read more

Southgate: Greenwood mangler kampform

I sidste sæson bragede Mason Greenwood ind på den store scene og i mediernes søgelys, da den unge offensivspiller især efter Corona-pausen virkede helt ustoppelig.

Read more

Sider