Niels O. Thinesen

Niels O. Thinesens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra denne bruger

United-fans klager over belgisk behandling

På banen var der ikke synderligt meget at skrive hjem om, da Manchester United i torsdags spillede 1-1 mod Club Brügge i det første af to opgør om at komme i ottendedelsfinalen af Europa League.

Read more

Highlights: Martial og Maguire sænkede Chelsea

Det var nok de fleste Manchester United-fans, der kiggede med, da Ole Gunnar Solskjærs drenge besejrede Chelsea med 2-0 på Stamford Bridge. 

Read more

Fernandes: Vi kan blive bedre med bolden

Siden ankomsten til England har Bruno Fernandes fået en startplads i begge de to Premier League-kampe, som den nyslåede Manchester United-spiller har været i spil til. 

Read more

Startopstilling: Bailly starter på Broen

De 11 startende, som skal ud i en vital kamp på Stamford Bridge. Victor Lindelöf misser opgøret med sygdom.

De Gea

Bailly - Maguire - Shaw

Read more

Giggs: James er en hård nød at knække

Forventningerne var store, da Daniel James forud for sæsonen trak i Manchester United-trøjen og begyndte livet som kantspiller for klubben.

Read more

Shaw skuffet over remis

Det blev ikke en mindeværdig affære, da Manchester United og Wolverhampton spillede 0-0 på Old Trafford lørdag aften. Men for Luke Shaw bliver kampen måske liggende i bevidstheden lidt længere end hos os andre. 

Read more

Wolves-manager glad for holds indsats

Wolverhampton havde held med at holde Manchester United alt for meget fra fadet, da ulvene fra udkanten af Birmingham tog hjem fra Old Trafford med et 0-0-resultat i sportstaskerne. 

Read more

Sider