Niels O. Thinesen

Niels O. Thinesens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra denne bruger

Shearer storroser El Matador

I weekenden udfoldede et efterhånden velkendt scenarie sig i Premier League.

Read more

Podcast: EL-finale, Glazer-protest og Villa-kamp

Endnu en hektisk fodbolduge er ved at være over og hvilken en det da har været for Manchester United, som søndag var skueplads for en kæmpe demonstration mod klubbens amerikanske ejere, som udviklede sig mere voldsomt, end de fleste nok havde regn

Read more

Podcast: Super League-kollaps, Woodward-exit og War of Roses-optakt

Efter et par af de mest hektiske dage i mange år var der rigeligt at snakke om i ugens podcastudsendelse, som derfor også blev en anelse lang!

Read more

Medie: Woodward trækker sig

Der er nærmest ikke et sekunds ro i disse dage i fodboldverdenen, som igår blev op og ned med offentliggørelsen om den kommende Super League.

Read more

Maguire: Vi sørger for underholdning

Manchester United præsterede søndag endnu engang at vende et truende nederlag til sejr, da man i anden havleg gik fra 0-1 til 3-1 i udekampen mod Tottenham.

Read more

Podcast: "Live"-lodtrækning og Leicester-lækkerier

Der er dømt leben og livefortalelser for fulde gardiner, når denne uges podcast-optagelser rammer dine ører. Akkompagneret af Peter Christensen og Selver Elezovic sad Niels O.

Read more

United mod Zlatan og co i Europa League

Efter en stille og rolig samlet 4-0-sejr over Real Sociedad var Manchester United med i bowlen, da der fredag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne af sæsonens udgave af Europa League. Og her venter en helt anden opgave. 

Read more

Sider