Niels O. Thinesen

Niels O. Thinesens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra Niels O. Thinesen

Seneste indlæg fra denne bruger

Podcast: Snak om Spurs-sejr og City-kamp

Mundvigene har peget den rette vej hos os Manchester United-fans efter onsdagens sejr over Tottenham. Men næste kamp venter lige om hjørnet og det bliver en voldsom en af slagsen. 

Read more

Wolves venter i FA Cuppen

På anden side af årsskiftet træder Premier League-klubberne ind i verdens ældste og mest fornemme pokalturnering, når der tages hul på tredje runde af FA Cuppen. 

Read more

United knækket i Kasakhstans kulde

Selvom der spændingsmæssigt ikke var det store at se frem til, så var det alligevel et interessant opgør, som Manchester United hertil aften kastede sig ud i den kazakhstanske kulde på kunstgræsbanen mod FC Astana.

Read more

Rashford: Kravlede op af dybt hul

Der var ikke meget, der tydede på, at Manchester United skulle få noget med fra besøget på Bramall Lane, da der med 20 minutter tilbage på stadionuret stod 2-0 til Sheffield United. 

Read more

Highlights: Se de seks basser fra Bramall Lane

For anden Premier League-kamp i træk scorede Manchester United tre mål. Desværre scorede modstanderne fra Sheffield United lige så mange, og derfor endte opgøret mod oprykkerne uafgjort.

Read more

Solskjær: Vi skulle have presset videre

Det så mere end ualmindeligt skidt ud, da der manglende 20 minutter af søndagens kamp på Bramall Lane.

Read more

Podcast: Blades-optakt og Spurs-snak

Årets sidste landsholdspause er bag os, i weekenden er der igen klubfodbold på programmet og det skal selvfølgelig markeres med en ny podcast. 

Read more

Sider