Mark Tolstrup Christensen

Mark Tolstrup Christensens billede
Fulde navn: 
Mark Tolstrup Christensen

Seneste indlæg fra Mark Tolstrup C...

Seneste indlæg fra denne bruger

Solskjær: Tålmodighed og ro var nøglen

Ole Gunnar Solskjær og resten af holdet kunne med aftenens sejr over Burnley fejre førstepladsen i Premier League og en ubesejret stime på et helt år, hvad angår udebanekampe.

Read more

Solskjær med bekymrende skadesopdatering

De mange profil-fravalg til kampen mod Watford skyldes ikke alene hvil i et tætpakket kampprogram. Solskjær berettede efter opgøret om en alarmerende skadessituation forud for to vigtige kampe mod Burnley og Liverpool.

Read more

McTominay stolt af at bære anførerbindet

Scott McTominay ledte her til aften United-holdet på banen med anførerbindet om venstre arm i fraværet af den vanlige kaptajn Harry Maguire. En oplevelse den tidligere akademispiller sætter en stor ære i.

Read more

Startopstilling: Solskjær foretager store ændringer

Manchester United:

Henderson
Williams - Tuanzebe - Bailly - Telles
McTominay (C) - Van de Beek
Lingard - Mata - James
Greenwood

Read more

Podcast: Transferdrømme og Cup-snak

En dugfrisk udsendelse af Oldtrafford.dk Podcast ligger klar i en periode med lykkerus og forventningsglæde, hvad angår Premier League, men også med et par mørke skyer, der udsprang af nederlaget i Carabao Cuppen til naboerne fra City.

Read more

Optakt: United skal overvinde semifinaleforbandelse

United kan i aften ikke blot bryde med semifinalesyndromet, der i Solskjærs tid har kastet skygger over holdets udvikling, men også gøre op med Citys årlange Carabao Cup-dynasti.

Read more

Sky Sports: Jesse Lingards kontrakt forlænges med et år

Manchester United og Jesse Lingard slutter 2020 af med en kontraktforlængelse, der løber indtil sommeren 2022. Det fortæller Sky Sports.

Read more

Sider