Leon Birkelund

Leon Birkelunds billede
Fulde navn: 
Leon Birkelund

Seneste indlæg fra Leon Birkelund

Latest

Martial: Jeg elsker Manchester United

Der har tidligere været sået tvivl om Anthony Martials fremtid i Manchester United. Han har ikke været det sikre førstevalg som sidste år, og det har med det samme sat gang i en række spekulationer. 

Read more

Optakt: Saint-Étienne - Manchester United

Der er ikke tid til meget hvile for Manchester United. Kampene kommer med tre dages mellemrum, og vi får for alvor set, hvor bred truppen er i denne sæson.

Read more

- Chelsea kan bare komme an

Manchester United kunne i går se Chelsea komme op ad bowlen, da kvartfinalerne i FA Cuppen blev trukket. Ikke den bedste lodtrækning måske, men Marcus Rashford er sikker på, at Manchester United kan sende Premier Leagues førerhold ud i mørket.

Read more

Jones og Rooney fortsat ude

Wayne Rooney og Phil Jones har efterhånden set til fra sidelinjen i en del kampe for Manchester United.

Read more

Mourinho: Zlatan og Pogba viste klassen

Manchester United havde problemer med at finde nettet mod Blackburn i går, og det reagerede Mourinho hurtigt på i anden halvleg. Ind kom Zlatan og Pogba og de kvitterede for tilliden ved at skabe det sidste mål sammen.

Read more

Optakt: Blackburn Rovers - Manchester United

Manchester United har for alvor genfundet rytmen på et vitalt tidspunkt af sæsonen. Først blev det til to sikre sejre i Premier League over Leicester City og Watford, og torsdag fulgte holdet op med en 3-0-sejr i Europa League.

Read more

Herrera er stadig forelsket i FA Cuppen ❤

Ander Herrera har igennem årene talt meget om, hvordan han altid har været fascineret af den engelske FA Cup. Det hænger blandt andet sammen med, at han som barn fulgte turneringen tæt hjemme fra Spanien. 

Read more

Sider