Kristian Halkjær Schlüter

Kristian Halkjær Schlüters billede
Fulde navn: 
Kristian Halkjær Schlüter

Seneste indlæg fra Kristian Halkjæ...

Seneste indlæg fra denne bruger

Lindelöf klar mod Liverpool

Victor Lindelöf står til rådighed som Harry Maguires forsvars partner, når Manchester United for anden gang på en uge møder Liverpool på søndag.

Read more

Fabrizio Romano: Brighton enige med Moises Caicedo

Brighton Hove & Albion er, ifølge den italienske Sky Sports journalist, Fabrizio Romano, nået til enighed med Independiente del Valle om en transfer af stortalentet Moises Caicedo.

Read more

Solskjær sparer ikke Maguire trods karantænerisiko

Et enkelt gult kort skal der til for at holde Manchester Uniteds kaptajn og forsvarsgeneral, Harry Maguire, ude af truppen, når De Røde Djævle i weekenden tørner sammen med rivalerne fra Liverpool.

Read more

Blog: Lad os turde at tro

Manchester United deler i skrivende stund førstepladsen i Premier League med ærkerivalerne fra Liverpool, og kan, med en sejr over både Burnley og netop Liverpool i de kommende to ligakampe, lægge sig i spidsen af ligaen med god luft ned t

Read more

Solskjær: Vi vidste indskifterne kunne gøre en forskel

Der skulle indskiftninger af Marcus Rashford og Anthony Martial til, før Manchester United kunne afgøre aftenens Carabao Cup semifinale på Goodison Park.

Read more

City venter i Carabao Cup semifinalen

Det blev Manchester City, som blev trukket op af bowlen som Manchester Uniteds modstander i Carabao Cuppens semifinale, som United her til aften sikrede sig adgang til med 2-0 sejren over Everton.

Read more

Solskjær: Vi har fokus på at forbedre os – ikke på tabellen

Med en 6-2 sejren over Leeds, springer Manchester United nu op på ligaens tredjeplads – endda med en kamp i hånden. På trods af det mener Ole Gunnar Solskjær dog ikke, at der er grund til at fokusere på hans holds placering i tabellen.

Read more

Sider