Jonathan Damm Seldorf

Jonathan Damm Seldorfs billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Jonathan Damm Seldorf

Seneste indlæg fra Jonathan Damm S...

Seneste indlæg fra denne bruger

Optakt: Der skal 3 point på kontoen mod West Ham

United skal vinde i aften. Så simpelt er det. Der er ganske enkelt ikke plads til flere fejltrin, hvis United fortsat vil holde sig inde i kampen om top-4.

Read more

Podcast: Mano y Mano - fra CL til PL

Der er skruet ned for antallet af gæster men op for metaforerne, når programmets to værter, Emil Jørgensen og Jonathan Damm Seldorf forsøger at finde et lys midt i det mørke, som efterhånden er ved at sænke sig over Old Trafford og Manchester Unit

Read more

Stolt Nuno: Det røde kort gjorde det selvfølgelig nemmere for os

Manchester United har haft svært ved at håndtere Wolverhampton i denne sæson. 2 nederlag og en enkelt uafgjort er det blevet til for United i 3 opgør mod oprykkerne fra Midtengland. 

Read more

Startopstilling: United uden Rashford i truppen

Manchester United 

De Gea 

Young (C) - Lindelöf - Smalling - Shaw 

McTominay - Fred - Pogba 

Read more

Podcast: Stilhed før den afgørende fase

Landsholdspausen har givet os anledning til at tænke over tingene og reflektere over Uniteds aktuelle styrke forud for den sidste slutspurt i sæsonen.

Read more

Bailly skadesupdate

Landsholdspausen har været hård ved Manchester United. Anthony Martial har således måtte trække sig fra den franske landsholdlejr på grund af en skade, det samme har Nemanja Matic fra serbernes ditto. Jesse Lingard måtte melde afbud til England og

Read more

Podcast: Optakt til Wolves

Det har været en vild uge for Manchester United - først slog man mirakuløst PSG ud af Champions League og efterfølgende satte man point til i topstriden mod sin direkte konkurrent til 4.pladsen, Arsenal, da man tabte med 2-0. 

Read more

Sider