Jonathan Damm Seldorf

Jonathan Damm Seldorfs billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Jonathan Damm Seldorf

Seneste indlæg fra Jonathan Damm S...

Seneste indlæg fra denne bruger

Podcast: Optakt til Crystal Palace

United var et brændt straffespark mod Wolves fra at kravle op på førstepladsen i Premier League - men hvordan har indledningen på sæsonen egentlig været for United? 

Read more

Podcast: Uniteds konkurrenter - Liverpool

Pre-season er i gang og mens United forbereder sig til den kommende sæson, gør Oldtrafford.dk podcast det samme. Vi forsøger nemlig at blive klogere på, hvor stærkt Uniteds tætteste konkurrenter står forud for 19/20-sæsonen.

Read more

OT.dk talentspejder: Harry Maguire

Der går sjældent et transfervindue uden at Manchester United som minimum er involveret i én stor transfersaga og denne sommers transfervindue er naturligvis heller ingen undtagelse.

Read more

Spillerkarakterer: Greenwood lyser op som bedste på et godt hold

De Gea (ud 63) – 6

Ikke det store at lave, men går fejl af en bold, hvor Inter er tæt på at score i første halvleg. Andet så man ikke rigtigt til ham i kampen.

Wan-Bissaka (ud 63) – 9

Read more

Greenwood sikrer United sejren mod Inter

United stillede stærkt fra start i dagens træningskamp mod Inter, som var den 3. i denne sommers pre-sason men den første i træningsturneringen, International Champions Cup, hvor hold som Tottenham, Arsenal, Bayern og Real Madrid også er med.

Read more

Startopstilling mod Inter

United spiller i dag mod Inter, hvor Matic bærer anførerbindet. De stiller op som følgende: 

de Gea 

Wan-Bissaka - Tuanzebe - Lindelöf - Shaw 

Matic (C) - Pogba

Read more

Sky: Maguire vil væk fra Leicester

Harry Maguire er en eftertragtet herre denne sommer, hvor de to Manchester-klubber eftersigende bejler kraftigt til den 26-årige engelske landsholdsspiller, som Leicester angiveligt skulle have prissat til 80 mio. pund.

Read more

Sider