Jonathan Damm Seldorf

Jonathan Damm Seldorfs billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Jonathan Damm Seldorf

Seneste indlæg fra Jonathan Damm S...

Seneste indlæg fra denne bruger

Podcast: Spurs optakt

Vi diskuterer nutid, fortid og fremtid i denne podcast, hvor vi stiller skarpt på Tottenhams trænerskifte. Hvad efterlader Pochettino, hvad bringer Mourinho, og hvor står Solskjær? 

Read more

Podcast: Optakt til Villa

Der er både personlige anekdoter og rødglødende diskussioner i studiet, hvor Kian Fonoudi og Mathias Bundgaard er gæster i vores podcast som optakt til kampen på søndag mod Aston Villa. 

Read more

Podcast: Brighton-optakt og ejerforhold

Manchester United har de seneste par dage været rygtet sammen med en mulig overtagelse af Saudi Arabiens kronprins, Mohammed bin Salman.

Read more

Podcast: På den Glade Gris til Liverpool-kamp

Vi har vovet os ud fra vores normale trygge lydstudie-rammer og har taget udstyret med på Den Glade Gris til en liveoptagelse foran publikum i forbindelse med Uniteds kamp mod Liverpool.

Read more

Podcast: Tror vi på det her projekt?

Oldtrafford.dks podcastvært, Jonathan Damm Seldorf har inviteret to United-fans i studiet til krisemøde - en velkendt stemme i form af Rasmus Dines og en helt ny i vores podcast, Nikolaj Groth.

Read more

Spillerkarakterer: McTominay bedste mand

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

Read more

United og Arsenal delte rovet

Manchester United-Arsenal klinger måske ikke længere med samme vokal rundt omkring i Fodbold-England, som det tidligere har gjort, men for de to respektive klubber er det stadig en kamp af enorm betydning, og det var da også et udsolgt Old Traffor

Read more

Sider