Emil Jørgensen

Emil Jørgensens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Emil Jørgensen

Seneste indlæg fra Emil Jørgensen

Seneste indlæg fra denne bruger

Norsk avis: Solskjær var i Salzburg fredag

I går skrev vi på OldTrafford.dk, at Sam Pilger, United-korrespondent for The Athletic og Forbes, bekræfter rygterne om, at Ole Gunnar Solskjær arbejder hårdt på at hente sin gamle Molde-angriber Erling Braut Haaland til klubben.

Read more

14. dec: Da Mata forvandlede scousernes bule til ”Juanfield”

Sidelæns saksepark. Mod Liverpool. Foran udebaneafsnittet. Solen i fjæset. Tomålsskytte. Helikopter-ankommende-superstjerne. Jordens mest sympatiske mand. Omgivet af spanske venner. Sublim teknik. Modelfjæs. Fuck Liverpool.

Read more

8. december: Lingards mål på Wembley

Jeg elsker fodbold og Manchester United allerhøjest, når jeg spillerne er så identificerbare, at jeg nærmest føler mig forbundet til dem og lever op- og nedture igennem dem.

Read more

Highlights: Da United malede byen rød

Der var forrygende kontraspil, fejende tacklinger og fed fight. Der var chancer, mål og drama til det 95. minut. Der var tre point til "de røde djævle" og en kold dukkert til de lyseblå rivaler. 

Read more

City melder racisme-episode til politiet

Kampen mellem Manchester City og Manchester United lørdag den 7. december vil blive husket for en fremragende præstation af "de røde djævle", der efterlod de regerende mestre på røven. 

Read more

Solskjær: Flere og flere vil forstå, hvad det er, vi prøver på

Humøret var højt, da Uniteds norske manager mødte Sky Sports efter slutfløjtet på Etihad. Han roste hele holdet, fremhævede individuelle præstationer og kom med en lille besked #OleOut-koret. 

Read more

Sider