Emil Jørgensen

Emil Jørgensens billede
Rigtigt navn: 
Fulde navn: 
Emil Jørgensen

Seneste indlæg fra Emil Jørgensen

Seneste indlæg fra denne bruger

Chiles landstræner: Sanchez mangler kærlighed i Manchester

Uniteds udskældte 7'er Alexis Sanchez har på to kampe under Copa America scoret lige så mange mål (2), som han præsterede på 27 kampe i den netop afsluttede sæson for "de røde djævle".

Read more

Rejsetilbud: Oplev sæsonåbneren mod Chelsea for 2.695,-

Den første Premier League-runde, og ikke mindst første Manchester United-kamp, er altid speciel. Det er der, hvor forhåbningerne er lysegrønne, stemningen er elektrisk, og de nye signings får deres debut. 

Read more

Juve-direktør: Vi elsker Pogba

Manchester Uniteds franske midtbanestjerne har udtalt, at han gerne vil søge mod nye udfordringer, og Juventus er angiveligt en af bejlerne.

Read more

Diogo Dalot: Jeg er bedst på højrebacken

Han fik 23 kampe i sin debutsæson på Old Trafford. Nu vil han sætte sig tungt på højrebackpositionen i den kommende sæson. 

Read more

Daily Mail: Villa vil købe Tuanzebe fri af United

Uniteds Axel Tuanzebe har haft en fantastisk lejesæson i Aston Villa, hvor han har spillet 30 kampe og hjulpet dem op i Premier League. Og Birmingham-klubben håber, at de kan få lov til at beholde ham. 

Read more

OT.dk transferoverblik: Pogba vil væk, Wan-Bissaka rykkere tættere på, Maguire til 80 millioner pund

Hvis Manchester United købte blot en brøkdel af alle de spillere, som de bliver sat i forbindelse med, kunne Ole Gunnar Solskjær stille et komplet nyt hold til sæsonstart.

Read more

Sider