Christian Beenfeldt Rothausen

Christian Beenfeldt Rothausens billede
Fulde navn: 
Christian Beenfeldt Rothausen

Seneste indlæg fra Christian Beenf...

Seneste indlæg fra denne bruger

Solskjær: Behøver ikke CL-fodbold for at tiltrække spillere

United skal mandag aften en tur til Stamford Bridge, hvor Premier Leagues aktuelle fjerdeplads venter i et livsvigtigt opgør i kampen om de attraktive Champions League-pladser.

Read more

Blog: Hvad er succeskriterierne for denne sæson egentlig?

Da Ole Gunnar Solskjær i sin tid blev ansat som caretaker i klubben, udtalte han, at det at træne United er ”results business”.

Read more

Ighalo: En drøm er blevet til virkelighed

Manchester United fik med nød og næppe en lejeaftale med den nigerianske angriber, Ighalo, på plads før januartransfervinduet lukkede i natten til lørdag.

Read more

Fernandes ankommer til Manchester i dag

En af de helt store transfersagaer kan være mod vejs ende.

Den portugisiske midtbanespiller, Bruno Fernandes, har siden i sommers været kædet sammen med et skifte til "De Røde Djævle", og nu ventes handlen snart at blive offentliggjort.

Read more

Rashford: Jeg kommer tilbage i denne sæson

Uniteds topscorer, Rashford, er ude med en rygskade. Nogle medier melder den engelske offensivspiller ude i op til tre måneder, og også Ole Gunnar Solskjær har udtalt, at han forventer at mangle Rashford i en længere periode. 

Read more

Optakt: United skal på svær udebanetur til Anfield

Manchester United har fået vendt den dårlige stime, som ellers har været kendetegnet for starten på det nye årti. Efter en række dårlige resultater har de seneste to kampe nemlig budt på to sejre mod henholdsvis Norwich og Wolverhampton.

Read more

Optakt: United i must-win mod Norwich

Det har været en hård start på 2020 for Manchester United og Solskjær. Efter en god december måned er ”De Røde Djævle” igen garant for at være et svingende mandskab, som leverer nat-og-dag-præstationer, der er svære at blive kloge på.

Read more

Sider