OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: Hvor god er Mason Greenwoods debutsæson egentlig?

“Greenwood er stadigvæk kun 17 år, og det må derfor anses som naivt, hvis man tror, at han vil gøre sig gældende for United i den nærmeste fremtid,” blev der skrevet i

Læs artiklen

Blog: Fem ting vi lærte om United i juni

Efter mere end tre måneders corona-dvale har genstarten af engelsk fodbold budt på tre United-sejre og en enkelt uafgjort. United er ubesejrede i 15 kampe.

Læs artiklen

Når der ikke spilles fodbold, er Manchester United stadig et storhold

Selvom der ikke spilles fodbold i øjeblikket, betyder det ikke, at fodboldklubben Manchester United har været usynlige. Den daglige nyhedsstrøm omkring klubben fortsætter – og den er mere positiv, end den længe har været.

Læs artiklen

Blog: Sjældent har påsken været så vedkommende

Fodbolden er væk, verden er lukket ned, og påsken står for døren. Det har fået OldTrafford.dks skribent og filosof, Jonathan Damm Seldorf, til at reflektere over, hvad det personligt betyder for ham at undvære fodbold i denne tid.

Læs artiklen

Blog: Solen skinnede, inden det blev mørkt

Vi bliver i øjeblikket mindet om, at der er rigtig meget, der er vigtigere end fodbold, og det kan virke ulogisk at snakke for meget om, hvad der er op og ned i forhold til fodboldklubber, når vi indtil videre ikke bliver særligt kloge på, hvornår

Læs artiklen

Blog: Hvad blev der nogensinde af den sportsdirektør?

I 2018 blev intentionen om at ansætte Uniteds første sportsdirektør nogensinde fremlagt. Her i dag – 20 måneder senere – er klubbens tilstand på mange måder uændret.

Læs artiklen

Blog: Coronavirussens konsekvenser og potentielle sommerhandler

Sommerens transfervindue åbner normalt i juli, men som det ser ud i øjeblikket, kan de nationale ligaer verden over komme til at blive færdigspillet i selvsamme periode.

Læs artiklen

Blog: Paul Pogba kan gøre United til titelkandidater

Paul Pogba-diskussionen har været en, der har splittet United-fans i over godt et års tid. Nogen elsker ham, nogen foragter ham. Nogen ønsker ham i klubben, nogen ønsker ham derhen, hvor peberet gror.

Læs artiklen