OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: En bitter United-sæson

Vi legitimerer Manchester Uniteds kedelige og resultatorienterede spillestil med, at det vinder os trofæer. Men når de så ikke kommer, står sæsonen tilbage som en skuffelse.

Læs artiklen

Taktisk oplæg: Sådan tager vi pokalen

Lørdag venter braget i FA Cup-finalen på Wembley, hvor Antonio Conte og Chelsea står på den modsatte banehalvdel. Men hvordan griber vi så kampen an, hvis vi for anden gang indenfor tre år vil kunne løfte pokalen over hovedet?

Læs artiklen

Den lykkeligste nat

Den 21. maj 2008 forvandlede Lille Kannikestræde i Indre By i København sig til Stretford End.

Læs artiklen

Blog: Last man standing

Michael Carrick spiller søndag sin sidste Premier League-kamp nogensinde, når han fører sit hold på banen i sæsonens sidste Premier League-kamp. Her tegner vores skribent et portræt af en af klubbens helt store gennem tiden.

Læs artiklen

Da Sir Alex gik på pension: Fem år gammel hyldest

11. MAJ 2013: Jeg har aldrig nogensinde mødt Sir Alex Ferguson. Jeg kender ham ikke personligt. Alligevel har jeg det helt forfærdeligt over, at han indstiller karrieren.

Læs artiklen

Hvad siger det om United, at målmanden kåres til årets spiller sæson efter sæson?

Tirsdag aften blev David de Gea ”Player of the Year” på Old Trafford for fjerde gange på fem år.  Hvor bizart det end lyder, bør det være et mål for Jose Mourinho, at spanieren ikke vinder den fem gange.

Læs artiklen

Blog: Sådan var det at opleve FA Cup-semfinalen på Wembley

Rød røg, kampråb og lykkerus. Kom med i hælene på OldTrafford.dk-bruger Klaus Rose, der lørdag overværede Manchester Uniteds 2-1-sejr over Tottenham på stadionet i London.

Læs artiklen

Herrera omskriver fortællingen om sin egen lortesæson

Sidste års ”Player of the Year” har været kriminelt underpræsterende i store dele af sæsonen.

Læs artiklen