OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: United mangler spillere, IKKE en ny manager

Medicinen mod mange års forsømmelighed er mange års rettidig omhu. Det tager lang tid at bygge et nyt mesterhold op, og derfor må vi som fans væbne os med tålmodighed.

Læs artiklen

Blog: Hvem skal vi efterhånden fæstne vores lid til?

Manageren er taktisk inkompetent, spillertruppen er smal og lederløs, og direktørerne arbejder i den forkerte branche, mens ejerne sidder på den anden side af Atlanten og skummer fløden.

Læs artiklen

Blog: En hyldest til nye bekendtskaber, brødre og United

”Proof that you’re not dreaming or bullshitting your friend”

Læs artiklen

Blog: Rashford er i sit livs form - men hvorfor snakker vi ikke mere om det?

Jamie Vardy. Tammy Abraham. Pierre-Emerick Aubameyang. Tre navne. Hvad har de, udover at være Premier League-angribere, til fælles?

Læs artiklen

Blog: Magi skete under lyset på Old Trafford

"Det var de bedste 94 minutter i mit liv," sagde en lille gut på omkring syv-otte år med mørke krøller og store lys i øjnene til sin mor på vej op af Sir Matt Busby Way.

Læs artiklen

Blog: Naivt at tro, at en fyreseddel til Solskjær løser noget

Taktiske tåbeligheder tærer på den i forvejen tyndslidte tillid til nordmanden. Men at tro, at endnu en trænerfyring er vejen frem for United, er i mine øjne mere naivt, end at tro på, at Solskjær vender bøtten.

Læs artiklen

Blog: Hvad er der sket med Jesse Lingard?

Kan jeg få dig til lige at glemme 2019 for en stund, og tænke på 2017 og 2018 og rette fokus mod Jesse Lingard? Dengang, han var en spiller af en høj kaliber? Dengang, han havde perioder, hvor han lavede mål for sjov?

Læs artiklen

Tre skribenters syn på Saudi-Arabiens interesse

Det er spørgsmålet, der tilsyneladende splitter Manchester Uniteds både danske og internationale fanbase: Vil vi sige ja-tak til Saudi-Arabiens kronprins Mohammad bin Salmans mange milliarder af pund, hvis det betyder, at vi kommer af med Glazer-f

Læs artiklen