OldTrafford.dks blogs

Blogs

Historien om FC United of Manchester

I gennem de seneste årtier har både Danmark og resten af Europa været vidne til, at fodboldklubber lægger sig sammen for i fællesskab at forøge jagten på trofæer.

Læs artiklen

Rooney: Anføreren, helten, skurken?

Peter Hasle Laursen

Med målet til 1-0 mod Reading i gårsdagens FA Cup-opgør kunne Wayne Rooney skrive sig ind som den mest scorede spiller i Manchester Uniteds gloværdige historie.

Læs artiklen

Mourinhos United: Grund til optimisme

Efter flere uafgjorte resultater på Old Trafford er Manchester United allerede sakket gevaldigt bagud i årets Premier League. Alligevel jeg er ikke i tvivl om, at José Mourinho bliver en succes i United

Læs artiklen

Mourinhos trup er ved at tage form

Truppen til kampen mod Galatasaray og Jose Mourinhos efterfølgende kommentarer gav en del hints til, hvordan Uniteds trup kommer til at se ud i den kommende sæson.

Læs artiklen

En lille smule malurt i bægeret her midt i al begejstringen

Der tegner sig et mønster, hvis man ser på Manchester Uniteds indkøb de seneste tre år. Mønsteret kunne ligne Manchester Uniteds eget lille (eller måske snarere store) opgør med hjemlandets Brexit-tilbøjelighed.

Læs artiklen

Hvad vil en ansættelse af Mourinho betyde?

Lad mig begynde med en indrømmelse: Jeg har personligt været meget i tvivl om, hvordan Manchester United burde agere i forbindelse med managerposten.

Læs artiklen

Derfor er José Mourinho det oplagte (eneste) valg

Efter fyringen af Louis van Gaal tyder alt nu på at Jose Mourinho vil tage over som Manchester Uniteds manager.

En ansættelse, som mange United-fans allerede kaldte på i 2013, da Sir Alex Ferguson gik på pension.

Læs artiklen

Class of 2016 på vej frem

Få ting i livet som United-fan, kan måle sig med glæden over, at se egenudviklede spillere komme op og gribe chancen på førsteholdet. Det er en del af klubbens DNA, og for mig et helt afgørende element i kærligheden til klubben.

Læs artiklen