OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: Europa League gavner United

Jeg er træt af, at Manchester United spiller Europa League. Jeg er træt af torsdagskampe. Jeg er træt af Premier League-kampe, der rykkes til søndag eller mandag. Og jeg er træt af klubber, som kun fodboldhipstere påstår, de kender.

Læs artiklen

Fem ting vi lærte af Wolves-kampen

Manchester United surfede til Wolverhampton på en mindre bølge af succes, efter at Chelsea blev knust 4-0 i sæsonåbneren.

Læs artiklen

Fem ting vi lærte af Chelsea-kampen

Så skete det endelig. Premier League er tilbage. Sæsonen i fjor skal revancheres med en bedre en af slagsen, og den startede i går. Dog var det ikke umiddelbart en nem modstander, Manchester United stod overfor til at starte med.

Læs artiklen

Blog: Selvmodsigende transferønsker

Før vi alle farer i flint over de manglende erstatninger for Lukaku, Herrera og Fellaini, er det værd at overveje, om sommerens transferaktiviteter i virkeligheden er et udtryk for det, vi har skreget på så længe: En langsigtet strategi.

Læs artiklen

Blog: Agerer United som ’Verdens Største Fodboldklub’?

Ed Woodward hev som forventet ikke nogle store kaniner op af hatten i løbet Deadline Day, og hvad der skulle være en håbefuld start på ’genopbygningen af Manchester United’, er endt i en mindre skuffelse.

Læs artiklen

4 Manchester-tips til Filmstriben

Vidste du at du igennem dit kommunale bibliotek kan streame op til flere film gratis? Det hedder Filmstriben.dk

Læs artiklen

Blog: Er ungdom, mod og fight formlen på Uniteds genoprejsning?

Unge nyindkøb og sprudlende akademidrenge har bragt energi og optimisme til United. De har vundet fire ud af fire på pre-season-tur, og det virker som om, at Solskjær forsøger at skabe et nyt ”Class of 92”.

Læs artiklen

Blog: Findes løsningen på Uniteds defensive kvaler i egne rækker?

Manchester United og Leicester City er ifølge de seneste rygter gået ind i den afsluttende del af forhandlingerne om rekordtransferen af forsvarsspilleren Harry Maguire.

Læs artiklen