OldTrafford.dks blogs

Blogs

Vi har brug for erfaring

Transfervinduet nærmer sig, og spekulationerne er for længst gået i gang. Hvem kommer til og hvem forlader Old Trafford denne sommer? Rygterne er mange, svarene må vi pt vente lidt på.

Læs artiklen

Zlatan må videre

Det kan lyde vanvittigt, at ville skille sig af med sin topscorer og helt store profil. Ja ikke bare en af Uniteds største profiler, men et af de største navne i hele Premier League.

Læs artiklen

The curious case of Luke Shaw

De fleste af os har som unge knægte drømmet os til Old Trafford. Sparke frisparket ind i krogen foran Stretford End i bedste Beckham eller Ronaldo-stil. Fælles for os alle er det dog, at det desværre er blevet ved drømmen.

Læs artiklen

Historien om FC United of Manchester

I gennem de seneste årtier har både Danmark og resten af Europa været vidne til, at fodboldklubber lægger sig sammen for i fællesskab at forøge jagten på trofæer.

Læs artiklen

Rooney: Anføreren, helten, skurken?

Peter Hasle Laursen

Med målet til 1-0 mod Reading i gårsdagens FA Cup-opgør kunne Wayne Rooney skrive sig ind som den mest scorede spiller i Manchester Uniteds gloværdige historie.

Læs artiklen

Mourinhos United: Grund til optimisme

Efter flere uafgjorte resultater på Old Trafford er Manchester United allerede sakket gevaldigt bagud i årets Premier League. Alligevel jeg er ikke i tvivl om, at José Mourinho bliver en succes i United

Læs artiklen

Mourinhos trup er ved at tage form

Truppen til kampen mod Galatasaray og Jose Mourinhos efterfølgende kommentarer gav en del hints til, hvordan Uniteds trup kommer til at se ud i den kommende sæson.

Læs artiklen

En lille smule malurt i bægeret her midt i al begejstringen

Der tegner sig et mønster, hvis man ser på Manchester Uniteds indkøb de seneste tre år. Mønsteret kunne ligne Manchester Uniteds eget lille (eller måske snarere store) opgør med hjemlandets Brexit-tilbøjelighed.

Læs artiklen