OldTrafford.dks blogs

Blogs

Fem ting, vi lærte af City-kampen

Hver uge ser vi hos OldTrafford.dk tilbage på runden, der gik. Weekenden bød på et 3-1 nederlag ude mod ærkerivalerne fra Manchester City.

Læs artiklen

Fem ting, vi lærte af Bournemouth-kampen

Hver uge ser vi hos Oldtrafford.dk tilbage på runden, der gik. I weekendens kamp mod Bournemouth hev United en tiltrængt sejr hjem efter en sen scoring af indskiftede Marcus Rashford.

Læs artiklen

Fem ting, vi lærte af Everton-kampen

Hver uge ser vi hos OldTrafford.dk tilbage på runden, der gik. Weekenden bød på en sejr over Everton, men det gør os ikke meget klogere på, hvor stærkt United står, mener redaktør Emil Jørgensen. 

Læs artiklen

Blog: United er fortsat i sløj forfatning

Tirsdag aften tabte Manchester United 0-1 på hjemmebane til de italienske mestre, Juventus. Selvom nederlagets størrelse ikke lyder af meget, blev United på alle parametre udspillet og taktisk udmanøvreret af storholdet fra Torino.

Læs artiklen

Fem ting vi lærte af Chelsea-kampen

I lørdags smed Manchester United en flot udesejr over Chelsea over styr i absolut sidste minut i en kamp, hvor der både var gode og dårlige ting at tage med hjem til Manchester.

Læs artiklen

Fem ting, vi lærte af Newcastle-kampen

Hver uge ser vi hos OldTrafford.dk tilbage på runden, der gik. Weekenden bød på et flot comeback og en sejr på 3-2 hjemme mod Premier Leagues 19.

Læs artiklen

Mourinho har mistet kontrollen. Men hvor mange af spillerne kan se sig selv i øjnene?

Holdets ledere har mere karakter på de sociale medier, end de har på banen. Spillerne løber mindre end alle andre i ligaen. Og trods fire skuffende resultater i streg, venter vi stadig på en reaktion.

Læs artiklen

Blog: Hvad gør vi nu?

Manchester United har kun vundet fire ud af ni kampe i denne sæson. Og José Mourinho ender endnu engang i stridigheder med sine spillere.

Læs artiklen