OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: Solen skinnede, inden det blev mørkt

Vi bliver i øjeblikket mindet om, at der er rigtig meget, der er vigtigere end fodbold, og det kan virke ulogisk at snakke for meget om, hvad der er op og ned i forhold til fodboldklubber, når vi indtil videre ikke bliver særligt kloge på, hvornår

Læs artiklen

Blog: Hvad blev der nogensinde af den sportsdirektør?

I 2018 blev intentionen om at ansætte Uniteds første sportsdirektør nogensinde fremlagt. Her i dag – 20 måneder senere – er klubbens tilstand på mange måder uændret.

Læs artiklen

Blog: Coronavirussens konsekvenser og potentielle sommerhandler

Sommerens transfervindue åbner normalt i juli, men som det ser ud i øjeblikket, kan de nationale ligaer verden over komme til at blive færdigspillet i selvsamme periode.

Læs artiklen

Blog: Paul Pogba kan gøre United til titelkandidater

Paul Pogba-diskussionen har været en, der har splittet United-fans i over godt et års tid. Nogen elsker ham, nogen foragter ham. Nogen ønsker ham i klubben, nogen ønsker ham derhen, hvor peberet gror.

Læs artiklen

Blog: Vis Jesse Lingard respekt

Bloggen er skrevet af Jeppe Fransson, som er 31 år og bor i Roskilde. Til dagligt arbejder han som socialrådgiver, hvor han hjælper udsatte børn og deres familier.

Læs artiklen

Fred – Fra syndebuk til fanfavorit

FourFourTwo udråbte ham som en af sæsonens mest skuffende transfers, mens både talkSPORT og The Sun begge inkluderede ham i deres bud på sæsonens værste hold for 2018/19.

Læs artiklen

Blog: Hvem skal være Uniteds målmand næste sæson?

Målmandsposten er på papiret den position på banen hvor Manchester United er bedst dækket ind.

Læs artiklen

Blog: Hvad er succeskriterierne for denne sæson egentlig?

Da Ole Gunnar Solskjær i sin tid blev ansat som caretaker i klubben, udtalte han, at det at træne United er ”results business”.

Læs artiklen