OldTrafford.dks blogs

Blogs

Blog: Magtesløse United-fans og følelsen af deja-vu

Undertegnede var forhindret i at se gårsdagens kamp mod Crystal Palace – og heldigvis for det.

Læs artiklen

Blog: Forventningens glæde ved en sæsonstart

Endelig skal der spilles fodbold på Old Trafford igen. Endelig. Selvom det ”kun” er en måned siden, at United spillede deres seneste betydningsfulde kamp, virker det som en evighed siden. Og jeg glæder mig.

Læs artiklen

Solskjær bør bænke de Gea og starte Romero

David de Gea ligner i øjeblikket ikke den målmand, der i perioden 2013-2018 blev kåret til årets spiller i Manchester United hele fire gange.

Læs artiklen

Blog: FA Cuppen skal ikke sælges for en kamp mod West Ham

Hvad er der sket med Manchester Uniteds selvforståelse, hvis vi ikke kan prioritere en FA Cup-semifinale mod Chelsea, fordi West Ham og Leicester venter i næste uge? 

Læs artiklen

Blog: Hvor god er Mason Greenwoods debutsæson egentlig?

“Greenwood er stadigvæk kun 17 år, og det må derfor anses som naivt, hvis man tror, at han vil gøre sig gældende for United i den nærmeste fremtid,” blev der skrevet i

Læs artiklen

Blog: Fem ting vi lærte om United i juni

Efter mere end tre måneders corona-dvale har genstarten af engelsk fodbold budt på tre United-sejre og en enkelt uafgjort. United er ubesejrede i 15 kampe.

Læs artiklen

Når der ikke spilles fodbold, er Manchester United stadig et storhold

Selvom der ikke spilles fodbold i øjeblikket, betyder det ikke, at fodboldklubben Manchester United har været usynlige. Den daglige nyhedsstrøm omkring klubben fortsætter – og den er mere positiv, end den længe har været.

Læs artiklen