Alarm - Vi har et akut målmandsproblem

Læsetid
1 min.
Læst indtil videre

Bloggen er skrevet af Casper Heiselberg

07 oktober, 2010 - 14:59

Mange stresser en smule over, at Sir Alex Ferguson endnu ikke har fundet sin afløser for halvgamle Edwin van der Sar, men det er nok de færreste, der havde set komme, at klubbens stab faktisk nærmest forventer hollænderen færdig allerede til jul. Hvor er den næste målmand? 

Manchester United henter en ny målmand i vinterens transfervindue. 

----

”Jeg synes, vi har brug ham (van der Sar, red.), for holdet er i en overgangsperiode i øjeblikket. Hvis han føler for at fortsætte efter jul, og manageren synes, han skal, så vil vi træffe en fælles beslutning.”

Vi lader den lige stå et øjeblik.

----

Citatet er hevet ind fra en af OldTrafford.dk's nyheder, og det er selveste Eric Steele, højt respekteret målmandstræner, der står bag det. Han har sagt det til Manchester Evening News. 

Det kommer lidt som et chok for mig, at Eric Steele siger ovenstående. Han siger jo kort og godt, at Edwin van der Sar forventes færdig omkring juletid, men at han måske kan fortsætte, hvis den 'fælles' beslutning kan falde i overensstemmelse med alle involverede parters ønsker. 

Hmm. 

Mit spørgsmål er så: Hvor i alverden er van der Sars afløser? 

Har Eric Steele luret på Anders Lindegaard hele fem gange, fordi han og Sir Alex rent faktisk ser potentiale til en førstemålmand i ham? 

Er David De Gea ikke en smule for ung til at komme direkte ind? 

Udtalelsen kommer lidt uventet, og hvis det ikke er en fejlcitering fra Manchester Evening News' side, så står det nærmest skrevet i stjerner, måner og planeter – og så videre – at der skal en ny mand ind i vintervinduet, som kan tage direkte over for van der Sar. 

Hovedkarakteren i debatten, den hollandske keeper, har tidligere sagt, at han ikke nødvendigvis ser sig færdig med karrieren efter denne sæson. Og han klarer sig stadig fremragende. Personligt tror jeg også, at han bliver minimum sæsonen ud. Men det er alligevel lidt af en ophidsende bombe, som Steele har detoneret foran verdenspressen. 

Er danske Anders Lindegaard vores næste vigtige køb – eller forventer staben i United, at PIG skal tage over? 

Bekend endelig kulør og smid din holdning på forummet.

Lad spekulationerne starte!