Blog: Forventningens glæde ved en sæsonstart

Læsetid
1 min.
Læst indtil videre

Bloggen er skrevet af Hans Corfitz An...

15 september, 2020 - 17:01

Endelig skal der spilles fodbold på Old Trafford igen. Endelig. Selvom det ”kun” er en måned siden, at United spillede deres seneste betydningsfulde kamp, virker det som en evighed siden. Og jeg glæder mig. Sæsonstarten er altid en speciel ting, fordi det giver en kæmpe forløsning over alle de spekulationer, man har haft om holdet. 
Især i år grundet den manglende pre-season, er det kun billeder og et fire minutters videoklip som man kan forholde sig til. 

Det er forløsningen over alle de diskussioner, man har haft med sine venner, kollegaer og andre PL-fans, som efter sæsonstarten helt sikkert vil starte nye debatter. 

Det er forløsningen og normalt en venlig reminder om, at hverdagen og den ugentlige tromle er tilbage. Dog er det selvfølgelig en lidt usædvanlig situation i år, med så sen en sæsonstart – men alligevel. Om sæsonstarten skal følges hjemme fra privaten eller på Ryans med en dertilhørende kande Odense Classic er underordnet. 

Jeg ved bare, at sammen med den ugentlige tromle, kommer den ugentlige følelsesladede rutsjebanetur. En rutsjebanetur, der følger Uniteds resultater. For fanden hvor har det hold ødelagt mange af mine dage, med dårligt spil og dårlige resultater. På den anden side, har de også reddet mange af mine dage. Om den følelsesmæssige rutsjebanetur så går op eller ned når det går godt, kommer an på rutsjebane præferencer, men det er en anden snak. 

Jeg har det altid ufatteligt dårligt på de store kampdage. Jeg ondt i maven af nervøsitet og kan ikke koncentrere mig på studiet. Til gengæld er det også en kæmpe følelsesmæssig forløsning, når de får de store resultater. Mine gæster og jeg sørgede for, at jeg fik en klage af mine underboer, da United slog PSG ud af Champions League sidste forår, men altså, who cares? 

Kampen på lørdag bliver spændende og interessant. En kamp der forhåbentlig viser et Manchester United hold, der bærer præg af Ole Gunnar Solskjærs anden sæsonstart på Old Trafford. 

Til sidst kan jeg fortælle at 2020 nok heller ikke bliver året, hvor jeg endelig mestrer Fantasy Football eller holdet.dk. Jeg har haft en fuldstændig elendig sæsonstart på den front. Men det er ligegyldigt, så længe Manchester United får en god sæsonstart på lørdag. 

Har du lyst til at lufte dine tanker omkring Manchester Uniteds sæsonstart på lørdag, så skriv et læserbrev, eller send os en besked på  Oldtrafford.dks Facebookside.