Too much Ravel

Begik Manchester United lige den dårligeste handel nogensinde?

Efter at klubben for få år siden lod spillere som Giuseppe Rossi og Gerard Pique gå til andre klubber for så umiddelbart efter at blomstre op på den europæiske fodboldscene, så kan man nu frygte at Manchester United igen har ladet et stortalent gå tabt for klubben.

Ravel Morrison har igennem de seneste 2 år skabt et navn i klubben, en hype som de fleste spillere ville ønske, men som andre nok ville frygte.
Han har blot spillet 2 kampe for Uniteds førstehold og det endda kun i skikkelse af indskifter i liga cup-kampe. Alligevel kender de fleste United-fans navnet og måske også myten, som han allerede i en alder af snart 19 år (fylder 19 den 2. februar) har skabt sig.

Mens der i sommerens transfervindue blev snakket Wesley Sneijder, så har det i januar-vinduet været Ravel Morrison som har været på alles læber på Old Trafford. Bliver han i United? Sælger de ham? Vil han forlænge? Vil United forlænge? Hvad sker der med hans betingede dom? Er han United-værdig? Smider vi Englands største talent siden Paul Gascoigne på jorden?

Som en ansat i Manchester United fornyelig sagde til mig, så er der tale om måske det største fodboldtalent vi længe har produceret, men som desværre er syg.
Manchester United har igennem de seneste par år forsøgt med alle midler at kontrollere ham, men alligevel er det gået galt. Spilleren viser gang på gang en ligegyldighed overfor United (Hvem andre ville jævnligt komme for sent til træning?). Vanvittigt vil de fleste fodboldfans nok sige, men når man er udstyret med et så naturligt talent fodbold som Ravel, så kan han være ligeglad med om han spiller i United eller Arsenal.

Nu er det så kommet så vidt at Manchester United har skilt sig af med ham. Fornuftigt? Lige nu, ja. Han har været til bøvl i United og skabt forstyrrelser. Hvis ikke på Carrington, så i hvert fald i medierne hvor der senest blev startet rygter om tyveri fra holdkammeraterne.
Hvis ikke United med de allerede forsøgte midler har kunnet få ham til at falde til ro, så tror jeg ikke der er nogen anden udvej end at sende ham væk.

Hen over januarvinduet har vi hørt snak om bud fra Roma, Man City og Newcastle, men så kom West Ham United ind i billedet og hentede ham tirsdag aften, og det tror jeg ikke er dårligt for hverken United, West Ham eller Ravel. Trods placeringen i London med de mange forlystelser, så er West Ham kendt for sin talentskole og med de regelmæssig spilletid i en Championship-klub så kan han måske komme til at indse hvor heldig han er og udnytte sit talent på banen frem for udenfor.
Samtidig er det nok bedst, som Ferguson også sagde om skiftet, at Ravel kommer væk fra miljøet i Manchester, hvor han nok har været omgivet af de forkerte mennesker. 

Jeg håber at han vil falde til ro, indse at han trods sit store fodboldtalent bør indordne sig i sin fodboldklub og så kan det være vi på et tidspunkt ser ham i Manchester United igen.

Forrige artikel

Chicharito lavede rav i rækkefølgen

Næste artikel

Chicharito: Jeg nyder at tage straffespark

ANNONCE