Velkommen til det nye OldTrafford.dk

Casper Heiselbergs billede
Indsendt af Casper Heiselberg den fre, 27/02/2015 - 22:50
OldTrafford.dk relanceres nu i nyt design og nyt setup for kun tredje gang siden 2003.

Du har forhåbentlig allerede lagt mærke til det.

OldTrafford.dk udkommer nu i ny indpakning, der både gør sig til på computer og din mobiltelefon.

Vi har flyttet servers, fået billeder, genindført den imponerende historie-sektion og så har vi optimeret en masse ting.

I løbet af de kommende måneder vil vi løbende udvikle videre på websitet med en ambition om at være det bedste og mest komplette fansite for en international fodboldklub i Danmark!

Vi kan samtidig glæde dig med at vi har migreret hele arkivet over fra det gamle website. Det vil sige at du kan dykke ned i over 4 daglige nyheder siden 2003. Alt i alt har  vi på OldTrafford.dk skrevet over 21.500 artikler siden 26. juni 2003.

Historie-sektionen blev skabt på det oprindelige OldTrafford.dk, men kom aldrig rigtig i brug på det forhenværende website. Det var ærgerligt. Så nu har vi vakt det til live igen, og du kan igen læse løs i Arne Madsen og Helge Conradsens storslåede viden og tilbageblik om Manchester Uniteds profiler gennem tiderne.

Vi håber at du vil sætte pris på det store arbejde, der har været lagt i denne opgradering af hjemmesiden og håber selvfølgelig på at du oftere vil besøge os. Uanset hvad, så er vi til for andre United-fans, så vi vil bestemt sætte pris på al den kritik du kan komme på, af både positiv og negativ art.

Mange tak for din støtte til hjemmesiden! :-)