Van Gaal går på pension

Louis van Gaal meddeler, at han indstiller sin karriere af hensyn til familien.

En af Hollands mest succesfulde trænere nogensinde takker af. 

I et interview med The Telegraaf fortæller Louis van Gaal, at han stopper med øjeblikkelig virkning af familiære årsager. Dermed blev den 65-årige hollænders sidste job tjansen som manager i Manchester United. 

Her nåede han at være i to sæsoner, før han blev fyret i maj. Siden da har han været uden arbejde, selvom han har modtaget et lukrativt tilbud fra en asiatisk klub. 

– Jeg kunne være taget dertil, men jeg er stadig her. Der er sket så meget i min familie, siger van Gaal til The Telegraaf ifølge The Guardian. 

Ifølge mediet mistede en af van Gaals døtre sin mand i sidste måned. Et dødsfald, der angiveligt har taget hårdt på familien. 

– Jeg troede, at jeg måske ville stoppe, derefter at det bare var en sabbatperiode, men nu regner jeg ikke med, at jeg vender tilbage til trænergerningen, lyder det fra van Gaal. 

Foruden United nåede Louis van Gaal at stå i spidsen for Ajax Amsterdam, AZ Alkmaar, FC Barcelona, FC Bayern og det hollandske landshold. 

Han nåede at vinde titler i alle sine job, men blev også kendt for sit heftige temperament og stædighed. 

Van Gaal førte i sidste sæson Manchester United til sejr i FA Cup-finalen, hvilket var klubbens første trofæ, siden Sir Alex Ferguson stoppede i 2013. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Jones takker United-fansene

Næste artikel

- FA Cuppen er mit største trofæ

ANNONCE