Van Gaal: Det har været et hårdt år

Den hollandske manager insisterer dog på, at United stadig kan nå at kvalificere sig til Champions League.

Det har været op ad bakke for Manchester United i denne sæson. Med tre kampe tilbage kan klubben ikke længere selv afgøre, om det står på Champions League-bold efter sommerferien. 

Manager Louis van Gaal indrømmer da også, at det igen i år har været svært på Old Trafford. 

– I bliver nødt til at forstå, at vi i øjeblikket kun har to spillere skadet. Da vi kun havde en spiller skadet, lå vi nummer et (i november, red.). Det har været et svært år, men jeg er glad for, at vi stadig er med i kampen, og at vi har noget at kæmpe for, sagde van Gaal i sin tale til aftenens Player of the Year Awards i Manchester. 

Før den ovennævnte afsluttende bemærkning insisterede den 64-årige hollænder på, at United stadig kan nå det forjættede land. 

– Jeg er altid positiv. Jeg sagde før kampen mellem Manchester City og Southampton, at Southampton kunne slå dem. Det var meget skuffende, at vi ikke vandt (over Leicester, red.), for vi var det bedste hold. Vi vandt ikke, så vi er mere afhængige af vores modstandere. Men vi er stadig med i ræset, en uge før afslutningen, om at komme i Champions League. Det er meget vigtigt for fansene, for spillerne og for mig, lød det fra van Gaal. 

Han understregede samtidig, at kvalifikationen til Europas fineste turnering for klubhold er vigtigere end at vinde FA Cuppen. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Smalling årets spiller i United - ifølge kollegerne

Næste artikel

De Gea scorer hattrick: Igen årets bedste

ANNONCE