United kørte Leicester over før pausen

Manchester United tromlede henover Leicester i de første 45 minutter og var hele 4-0 foran til pausen. Anden halvleg var mere lige, og United endte med at vinde kampen 4-1.

Efter nederlag i de to seneste Premier League-runder skulle Manchester United helst bruge en sejr lørdag. De engelske mestre, Leicester, kom på besøg på Old Trafford.

Det store tema før kampen var, om Wayne Rooney ville holde sin startplads efter en skidt start på sæsonen. Det kom dog ikke til at ske, da Jose Mourinho havde bænket klubbens anfører fra start.

Det blev en rodet åbning på kampen, hvor ingen af holdene rigtig formåede at sætte sig på spillet. Leicester kom til flest farlige situationer i de første tyve minutter, men testede ikke for alvor David de Gea.

Midtvejs i halvlegen kom gennembruddet for United efter et hjørnespark. Daley Blind slog bolden ind til en relativt upresset Chris Smalling, der pandede United på 1-0.

Målet satte United i gang, og Leicester kunne slet ikke finde fodfæste derfra. Fem minutter efter åbningsmålet spillede en meget velspillende Paul Pogba holdkammeraten Zlatan Ibrahimovic helt fri med et chip over forsvaret. Svenskeren flugtede dog lige over.

I det 37. minut kom 2-0-målet efter et flot United-opspil. Pogba lagde bolden ind til Jesse Lingard, der dirigerede den videre til Juan Mata, der resolut sparkede bolden i nettet.

Kun tre minutter senere kom United på 3-0. Efter endnu et hjørnespark lavede hjemmeholdet en indøvet variant, hvor den blev spillet fladt til Mata, der fandt Marcus Rashford, der scorede for tredje kamp i streg.

Kort før pausen kom det øjeblik som United-fans og nok særligt Paul Pogba havde ventet på. Franskmanden nåede højest efter endnu et hjørnespark, headede bolden i nettet og kunne for første gang fejre en scoring i United-trøjen. Endnu en hjørnesparksscoring fra United, og kampen var nærmest lukket til pausen.

United gik ned i tempo efter pausen, og det udnyttede Leicester til at reducere til 1-4. Indskiftede Demarai Gray driblede ind i banen og hamrede bolden op i målhjørnet, og så var Leicester alligevel ikke helt begravede.

Reduceringen vækkede United, der var lige ved at score et femte mål efter 66 minutter. Lingard lagde bolden til rette for Zlatan, der sparkede bolden fladt mod den nærmeste stolpe, men Zieler fik lige præcis fingerspidserne på bolden.

Leicester kom til et par muligheder for at reducere yderligere, men sejren kom aldrig rigtig i fare. United vandt 4-1 og står nu med 12 point fra de første seks kampe i Premier League.