United kaprer sportsdirektør fra Sevilla?

Meget tyder på, at United er på udkig efter en sportsdirektør, og her skulle Monchi fra Sevilla være favorit.

Navnet Monchi siger nok ikke de fleste så meget. Men Ramon Verdejo som han egentlig hedder, har siden år 2000 haft enorm succes i rollen som sportsdirektør for spanske Sevilla, og han skulle nu være jagtet af Mourinho og United.

Den tidligere målmand fik i 2000 jobbet som sportsdirektør i Sevilla, der netop var rykket ud af den bedste spanske række. Monchi skulle opbygge klubbens akademi og samtidig hente dygtige spillere ind udefra.

Begge opgaver må man sige han har løst ganske glimrende. Unge spillere som Jesus Navas, Diego Capel, Sergio Ramos og Jose Antonio Reyes er kommet igennem Sevillas akademi, mens man har hentet folk som Dani Alves, Ivan Rakitic, Julio Baptista og Adriano ind udefra. De har alle fået så stor succes i Sevilla, at de er solgt videre med stor profit.

Sevilla har siden år 2000 vundet den spanske pokalturnering to gange, mens det er blevet til hele fem triumfer i Europa Cuppen, senest med sejren i Basel mod Liverpool.

Angiveligt skulle 47-årige Monchi være meget lun på at komme til Old Trafford, og arbejde sammen med Jose Mourinho, der omvendt også skulle være meget ivrig efter at hente Monchi til klubben.

Monchi skulle allerede have fortalt ledelsen i Sevilla, at han ønsker et skifte til England. Uanset hvad der sker, er rygterne et tegn på, at United er ude efter en sportsdiretør eller Director of Football. Andrea Berta fra Atletico Madrid har længe været kædet sammen med jobbet, men har nu valgt at blive i Atletico.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

- Jeg er henrykt over, at Michael Carrick har underskrevet en ny kontrakt

Næste artikel

Memphis: Jeg kommer stærkt igen

ANNONCE