U21: Sikker sejr mod Salford

Uniteds reserver var i aktion i går aftes, og det blev til en sikker sejr ude mod Salford.

Warren Joyce og de unge reserver var i går aftes på besøg hos Salford City, og det blev til en sikker sejr for United i sæsonens anden træningskamp. United rejste hjem med en sejr på 1-5 i kufferten.

James Wilson kom hurtigt på måltavlen, men hjemmeholdet fik udlignet på straffespark efter godt tyve minutters spil. Herefter var der ophold i scoringerne indtil uret rundede 60 minutter. Men så gik det også stærkt.

To scoringer af Joshua Harrop – det ene en flot perle hvor han lobbede bolden over keeperen – et mål af Tosin Kehinde og til sidst også en scoring af indskiftede Demetri Mitchell afgjorde kampen. United-spillerne var ganske enkelt i bedre form end hjemmeholdet, der gik ned i løbet af kampen.

Godkendt præstation af det unge mandskab, hvor specielt der skal gives ros til keeper Dean Henderson, som flere gange hev fornemme redninger frem, mens også Joshua Harrop leverede en flot præstation.