U18: Hattrick af Angel Gomes

I tredje forsøg kom sejren for U18-holdet, der i dag bankede Everton med hele 1-5, takket være et hattrick af stortalentet Angel Gomes.

Sæsonens to første kampe har budt på nederlag til henholdsvis Derby & Liverpool. Men i dag vendte bøtten, og United kunne rejse fra Everton med en sejr på hele 1-5.

United kom bagud i første halvleg, og efter bare ti minutter måtte midtbanespilleren Aidan Barlow udgå med en skade ved øjet. Det endte med at vende kampen, for ind kom bare 15-årige Angel Gomes, der startede ude efter han tidligere på ugen spillede for det engelske u17-landshold.

Her var midtbanespilleren anfører og scorede en enkelt gang for englænderne. I dag nettede Gomes, der fylder 16 sidst på måneden, hele tre gange, og var konstant en fornøjelse at se i opgøret. Elegant styrede han spillet og skabte chancer for medspillerne.

Det blev også til en scoring for sommerens nyindkøb Nishan Burkart, der i dag startede på banen for første gang. Det hele blev rundet af med en fin scoring af Darren Buffonge, og sejren var dermed sikkert i hus.

Foruden en suveræn indsats af Angel Gomes, var de to kreative kræfter Indy Boonen og Tahith Chong også stærkt spillende i dag for United, mens også irske Lee O’Connor fik en fin start i United-trøjen, efter at have overstået en række landskampe for hjemlandet.

UNITED: Illias Moutha-Sebtaoui; George Tanner, Lee O’Connor, Jimmy Dunne, Jake Kenyon; Indy Boonen (Faustino Makela), Aidan Barlow (Angel Gomes), Callum Whelan, Darren Buffonge, Tahith Chong; Nishan Burkart (Kayne Roberts).

Reserver: Max Johnstone, Luca Ercolani.