Ronaldo håber på United-succes under Mourinho

Den tidligere Manchester United-stjerne Cristiano Ronaldo håber, at Jose Mourinho kan lede United tilbage til toppen.

Manchester United er i skrivende stund formentlig ved at forhandle de sidste detaljer på plads med Jose Mourinho, der med 99 procents sandsynlighed bliver klubbens nye manager. Den tidligere United-stjerne Cristiano Ronaldo bakker op om sin landsmand.

– Han har allerede skrevet under, har han ikke? Jeg synes, at det er godt. Hvis det er noget, som United ville, så synes jeg, det er godt. Jeg håber Manchester United kommer tilbage til, hvor de var, fordi det er en imponerende klub, men i de sidste år har de manglet lidt identitet, siger Ronaldo til La Sexta ifølge The Sun.

– Det gør ondt på mig at se United sådan, fordi det er en klub, som jeg har i hjertet. Jeg håber, at Mourinho kan få dem tilbage til toppen, siger portugiseren. 

Ronaldo har flere gange været rygtet retur til United, men nu 31-årige Ronaldo har ikke tænkt sig at forlade Real Madrid.

– Lige nu er jeg glad, og jeg vil blive i klubben. Jeg kan ikke se andre klubber, der er bedre end Real Madrid. Hvis man opvejer tingene, er der ikke en bedre klub. Så alle andre klubber kan glemme mig, fordi Real Madrid er bedst, fastslår han.

Mourinho og Ronaldo arbejdede sammen, da Mourinho stod i spidsen for Real Madrid fra 2010 til 2013.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Rygte: United interesseret i Manolas

Næste artikel

Zlatan om United: Lad os se

ANNONCE