– Pogba blandt de bedste i verden

Nicky Butt håber at se Paul Pogba i United-trøjen, og mener at franskmanden er blandt de bedste i verden.

Meget er skrevet og sagt om Paul Pogba denne sommer. Franskmanden ligner efterhånden en United-spiller, i hvert fald bliver rygterne om en retur til Old Trafford for Pogba mere og mere intense.

Og spørger man klubbens tidligere midtbanedynamo Nicky Butt, vil Pogba løfte United til igen at kunne kæmpe om titler.

– Pogba er en af de mest eftertragtede spillere pt. Han er en komplet midtbanespiller, der kan score, skabe chancer, tackle, han har styrke og power samt teknik. Han har det hele.

– Uanset hvor han tager hen, vil han være en dominerende spiller. Kommer han hertil vil han styrke vores chancer for at vinde titler. Han vil være en af verdens bedste midtbanespillere i de næste fire-seks år, siger Nicky Butt til Full Time Devils.

Uniteds nuværende chef for akademiet fik samtidig tid til at rose sin nye chef. Jose Mourinho har startet livet som manager i United godt, og Butt er glad for deres samarbejde.

– Han er en vinder og han ved hvad han vil. Det kan man mærke når man er omkring ham. Han er venlig, men man kan også mærke hvem der er chefen. Og det er godt, for sådan skal det være. Ingen er i tvivl om at han er chefen, siger Butt.

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Butt: God udvikling i akademiet

Næste artikel

- Ingen har særlig ret til at være her

ANNONCE