Mourinho og Klopp forklarer skænderi

I de sidste minutter af gårsdagens intense opgør mellem United og Liverpool var Mourinho og Klopp i et større skænderi efter en situation, hvor både Ander Herrera og Firmino fik gult.

I kampens tillægstid ville Ander Herrera lave et professionelt frispark på Liverpools Firmino. Spanieren hev længe Firmino i blusen, og Liverpool-angriberen reagerede med at skubbe Herrera i hals-regionen.

Det medførte store protester blandt begge holds spillere, og de to kamphaner fik begge et gult kort. De to holds managere blev også revet med, og Mourinho forklarer, at han tror, at Klopp troede, Mourinho prøvede at påvirke dommeren til at smide Firmino ud.

– Jeg prøvede ikke at få sendt Firmino ud, men jeg tror, det var det, Klopp reagerede sådan på. Jeg synes, dommerne gjorde det godt i en kamp, hvor føleserne er store og let kan tage over, siger Mourinho til SkySports.

Liverpool-træneren har dog et lidt andet syn på sagen.

– Han appellerede til, at Firmino hvert fald skulle have gult. Jeg synes, det var forkert, at ham der prøvede at spille fodbold fik gult. Mourinho og jeg har nok ikke samme syn på den sag, siger Liverpool-træneren.

Kampen sluttede som bekendt 1-1 efter en sen Zlatan-udligning.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Klopp: Meget intens kamp

Næste artikel

Veratti: Zlatan lærte os at være ledere

ANNONCE