Mourinho: Ibra behøver ingen introduktion

Den nye Manchester United-manager ser meget frem til at blive genforenet med Zlatan Ibrahimovic.

Siden Jose Mourinho tiltrådte i Manchester United har rygterne floreret omkring Zlatan Ibrahimovic. Drømmenes Teater endte med at blive kultfigurens næste destination, og det glæder portugiseren.

– Statistikkerne taler sit eget sprog. Ibra er en af de bedste angribere i verden, og jeg kender ham som en spiller, der altid giver 100 procent. Han har vundet ligamesterskaberne i de største lande, og nu får han muligheden for at gøre det i den bedste liga i verden, siger Jose Mourinho til manutd.com.

– Jeg forventer, at han vil gribe muligheden og gøre sit bedste for at vinde alt. Jeg er sikker på, at hans fodboldtalenter vil tryllebinde fansene på Old Trafford og at hans erfaring bliver uvurderlig i forhold til at hjælpe de unge talenter i klubben.

Jose Mourinho og Zlatan Ibrahimovic har krydset klingre som modstandere mange gange siden de arbejdede sammen i Inter Milan i sæsonen 2008/2009. 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Zlatan: Jeg er kommet for at vinde

Næste artikel

Zlatan fejres med ekstraordinære rejsetilbud

ANNONCE