Mourinho afslappet inden Stamford Bridge-gensyn

Sent søndag eftermiddag gæster José Mourinho for første som United-træner sin tidligere hjemmebane Stamford Bridge. Det ser portugiseren frem til.

José Mourinho var af to omgange en meget populær manager blandt Chelseas fans. Efter en svag sæsonstart i fjor blev den karismatiske manager dog fyret i december, og nu er han altså manager i United.

I weekenden er tiden så til, at han for første gang som United-manager skal lede sit hold ind på Stamford Bridge. Det er dog ikke en situation, Mourinho lægger for mange følelser i.

– Jeg vidste, at hvis jeg ville blive ved med at arbejde i England, ville jeg på et eller andet tidspunkt skulle være modstander på Stamford Bridge. Computeren har valgt, at vi skal møde dem nu, så det er sådan, det er, siger manageren ifølge manutd.com.

Chelsea har ligesom United fået en broget sæsonstart. Klubben ligger før søndagens opgør to point foran United, men Mourinho mener ikke, at der på nuværende tidspunkt kan snakkes om krise hos konkurrenten. 

– Det er ikke mit job at analysere deres start. Hvis du ser på deres position i midten af tabellen, kan det dog ikke være helt skidt.

Kampen mod Chelsea sparkes igang søndag eftermiddag klokken 17.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Fosu-Mensah: Det har været en god uge

Næste artikel

Lingard: Selvtilliden er høj

ANNONCE