Liverpool fik stoppet Uniteds sejrsstime

Liverpool så længe ud til at snuppe de tre point med hjem fra Old Trafford, men Zlatan Ibrahimovic fik udlignet kort før tid og sikrer dermed United det ene point i en intens 1-1 kamp.

Når United tørner sammen med Liverpool, plejer der altid at være en lækkerbisken af en fodboldkamp i vente. Og med Manchester Citys nederlag tidligere på dagen, så kunne United med en sejr gøre tingene tæt for alvor i top 4, ved at bringe sig op på siden af City, og kun to point efter Liverpool på tredjepladsen.

Efter et lille overtag til Liverpool i kampens indledning, så var det United, som satte sig på tingene, og efter kampens første kvarter fik de lagt et solidt pres i den sjove ende af Liverpools banehalvdel.

Zlatan Ibrahimovic var ikke langt fra at score til 1-0, da han jfik blokeret en clearing fra Liverpool-keeper Mignolet. Den høje bold gik dog i nettaget og, minuttet efter burde Paul Pogba have bragt værterne foran, men han udnyttede ikke Henrikh Mkhitaryans snorlige bold mellem Liverpool-forsvaret, og fik afsluttet svagt.

Desværre var det i stedet var det Liverpool, der bragte sig foran. Pogba fik sat en arm på bolden på et hjørnespark og James Milner havde ingen problemer med at omsætte det korrekt dømte straffespark og bringe gæsterne foran 1-0 efter 26. minutters spil.

United havde herefter svært ved at åbne op for Liverpools kompakte defensiv, men på trods af gode chancer til Zlatan og Mkhitaryan, så fik United ikke bragt balance i regnskabet, før dommer Michael Oliver fløjtede til pause.

Anden halvleg

Wayne Rooney blev sendt på banen fra anden halvlegs start til fordel for Michael Carrick, og anførerens energi virkede til at være noget af det, United havde brug for. I hvert fald skubbede United gevaldigt på for udligningen, hvor særligt Anthony Martial var milimeter fra at kunne prikke et indlæg ind i nettet.

Liverpool slap dog igen med skrækken, og var heller ikke ufarlige på deres omstillingsspil, hvor Firmino, Wijnaldum og Adam Lallana fik spillet sig frem til udmærkede chancer, som David de Gea dog havde styr på.

Juan Mata og Maruane Fellaini kom ind og prøvede at ruske tingene op på ny, og bedst som man troede, at United aldrig ville finde nøglen til Liverpoolforsvaret, så tog Zlatan sagen i egen hånd i det 83. minut.

Først fik Fellaini headed et indlæg på stolpen, og på den efterfølgende bold fik Zlatan sat hit hoved på. Svenskeren svigtede ikke, og så kunne jublen bryde ud på Old Trafford.

United pressede på for at vinde kampen, men det lykkedes ikke at score det vindende mål. En intens og medrivende kamp ender 1-1. Et resultat Liverpool vil være bedst tilfreds med.

Næste gang United skal i aktion er på næste lørdag d. 21 januar, hvor Stoke venter på udebane.