Guardiola frygter ikke Mourinho

Manchester Citys nye manager, Pep Guardiola, føler, at han har lagt kampene fra sin og Mourinhos fælles fortid i spansk fodbold bag sig.

Der er mange ting at glæde sig til i den kommende Premier League-sæson. Men størst opmærksomhed vil der utvivlsomt blive på Manchester, hvor Mourinho og Guardiola står i spidsen for byens to store klubber.

For år tilbage var de to mestertrænere involveret i mange dramatiske kampe, da de stod i spidsen for henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona. Det er den rivalisering, fodboldfans i hele verden ængsteligt håber at se igen.

Skal man spørge Pep Guardiolas assistent, så er det imidlertid ikke så sikkert, at rivaliseringen vil nå samme højder i Manchester.

– Jeg tror ikke på, at Guardiola tænker over de ting længere. Jeg tror faktisk, at man vil se de to på samme restauranter i byen, da det ikke er så stor en by, siger Domenec Torrent.

– Det handler om at komme videre og kontrollere de ting, der er en del af dit job. For vores vedkommende er vi meget afslappede omkring situationen.

Første slag mellem de to trænere er allerede i næste måned på sommerens pre-season, hvor de to Manchester-hold mødes den 25 juli i Kina. I Premier League er det første opgør mellem Mourinho og Guardiola den 10. september,

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

BBC: Zlatan bliver præsenteret denne uge

Næste artikel

United skal til Sverige

ANNONCE