Ferdinand: Mourinho kan bringe frygten tilbage

United-legenden Rio Ferdinand er ikke i tvivl om, at José Mourinho har, hvad der skal til for at bringe United tilbage til toppen.

Indtil videre har United vundet alle tre ‘rigtige’ kampe under José Mourinho. Ind er kommet Bailly, Zlatan, Mkhitaryan og Pogba, og Rio Ferdinand føler, at klubben er med blandt de bedste igen.

– Den største ændring – udover de fire nye spillere – er den mentale ændring på holdet. Under Van Gaal var der i to sæsoner en meget dårlig stemning. Ikke kun i truppen men i hele klubben, siger englænderen til talkSPORT.

– Jeg tror, det har ændret sig under Mourinho, og det sværeste for ham må have været at ændre tankegangen hos spillerne fra at spille bolden til siden og en gang i mellem forsøge at lukke kampene til at være et hold der dominere hele tiden og over hele banen.

Fra sin tid under Sir Alex Ferguson husker Ferdinand alt om, hvordan det var at kunne stå i tunnellen før kampen og føle, hvordan modstanderne frygtede, hvad der vil ske.

– Sådan vil det være igen. Nu vil modstanderne kigge på holdet og sige ‘Orv, det er Zlatan, og det er Pogba’. Som det var i min tid. Dengang vandt vi nogle gange kampene i tunnellen.

– Den frygt vil begynde at vokse i takt med, at holdet vinder.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Stoke-assistent bekræfter Jones interesse

Næste artikel

Joyce slagter reserverne

ANNONCE