Dagens transferhistorier

Der er lidt stille på transfermarkedet, da flere af Europas bedste spillere er at finde til EM-slutrunden i Frankrig, men der er dog kommet et nyt interessant navn på banen.

Flere engelske medier skriver, at Arsenals Aaron Ramsey er på blokken i United, og at De Røde Djævle skulle have afgivet et bud. Blandt andet skriver ESPN, at José Mourinho har udset waliseren til at være den nye Frank Lampard.

Der er kridtet op til de helt store brag når United og City – Mourinho og Guardiola – skal mødes næste sæson. Allerede nu kæmper klubberne dog om at sikre sig underskriften Palmerias’ Gabriel Jesus. Det skriver Manchester Evening News.

Heller ikke i dag kommer vi uden om historier om Dortmunds Henrikh Mkhitaryan. Mino Raiola, der er spillerens agent, er stadig i intesive samtaler med den tyske klub for at få lov at sende armeneren til Manchester.

I går aftes blev det en realitet, at Sverige og Zlatan Ibrahimovic ikke får flere kampe ved sommerens EM-slutrunde, og derfor skulle der nu kunne være åbnet for, at svenskeren kan få gennemført skiftet til Manchester United, skriver The Telegraph.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Scholes i opsigtsvækkende comeback

Næste artikel

Borthwick-Jackson vil imponere Mourinho

ANNONCE