Borthwick-Jackson vil imponere Mourinho

Cameron Borthwick-Jackson slog igennem på venstrebacken sidste sæson, og håber, at han fortsat kan gøre sig gældende under den nye manager.

Manchester United var sidste sæson hårdt ramt af skader i forsvaret, hvor det stod værst til på backpositionerne. Her var blandt andet Luke Shaw ude det meste af sæsonen med et brækket ben.

Det åbnede muligheden for flere af de unge akademispillere, hvor især Cameron Borthwick-Jackson bed sig fast på holdet. Den unge englænder fik debut mod West Bromwich i november måned, og nåede i alt at spille 14 kampe for førsteholdet.

Borthwick-Jackson vandt da også prisen som årets spiller for U21-holdet, og håber nu, at han kan fortsætte de gode takter under José Mourinho.

– Det ville betyde meget. Jeg ønsker at fortsætte min udvikling efter, at jeg slog igennem sidste sæson. Jeg vil imponere manageren og spille regelmæssigt, udtaler Borthwick-Jackson til klubbens officielle hjemmeside.

– Det ville være en stor oplevelse at være på pre-tour med resten af holdet. At spille på førsteholdet var en fantastisk oplevelse sidste sæson.

– Denne klub har altid handlet om hårdt arbejde og dedikation. Det har passet mig godt. Det er ikke let, men du må fortsætte med at presse på. Jeg har arbejdet på mit spil, og forhåbentlig kan jeg fortsætte med at spille godt.

Den høje backspiller får muligheden for at imponere Mourinho, når United starter sine forberedelser op igen den 6. juli.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Dagens transferhistorier

Næste artikel

Bild: Mkhitaryan-handel i juli

ANNONCE