PDA

Se fuld version : http://unitedticketagency.com/


Sigazza
09-10-2009, 18:10
Hej!

Er der nogen af jer der har erfaringer med http://unitedticketagency.com/ ?

Om ja, er det til at stole på ?

Vh Sigurð

Dines
09-10-2009, 18:43
Hej!

Er der nogen af jer der har erfaringer med http://unitedticketagency.com/ ?

Om ja, er det til at stole på ?

Vh Sigurð

Jeg kan ikke besvare dit spørgsmål, men siden ser umiddelbart meget troværdig ud. Billetprisen er dog vanvittig høj, og jeg vil anbefale dig at melde dig ind i supporterklubben eller i One United. Det koster ca. 200-300 kr at melde sig ind.

Casper
10-10-2009, 20:41
de har ikke engang en adresse, så nej.

Wicco
26-10-2009, 16:39
Mht. sortbørs billetter så har jeg selv benyttet mig af: http://www.onlineticketexpress.com/
Så vidt jeg ved det billigste sted. Har selv lige modtaget 2 billetter til Barnsley-kampen i morgen til ca. 50 pund stykket inkl. fragt og gebyr.

En anden jeg har brugt med succes er:
http://www.soldoutentertainments.com/football-c-70.html
Dog lidt dyrere.